Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβα» από τον βοηθό του Κομίνη: «Δεν είδαμε το όπλο του Σαββίδη»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-03-15 15:48:00

«Βόμβα» από τον βοηθό του Κομίνη: «Δεν είδαμε το όπλο του Σαββίδη»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Βόμβα» από τον βοηθό του Κομίνη: «Δεν είδαμε το όπλο του Σαββίδη»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός με τις δηλώσεις του επόπτη.

Δεν έχουμε συνηθίσει σε δηλώσεις διαιτητών στην Ελλάδα. Πρόκειται για αξιωματούχους των αναμετρήσεων, οι οποίοι καλούνται κυρίως για να μιλήσουν μέσα στο γήπεδο με τις αποφάσεις τους.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ,στην Τούμπα, η διαιτησία τόσο του Κομίνη όσο και των βοηθών του ήταν καλή, με εξαίρεση την αναμπουμπούλα που δημιούργησαν οι ίδιοι με την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα, μία απόφαση που θα μπορούσε να παρθεί με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς διακοπή.

Είναι σίγουρα κάτι καινούριο να βλέπουμε διαιτητή αναμέτρησης να μιλάei μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα για κάτι που συνέβη σε ένα παιχνίδι. Αυτό συνέβη με τον Ηλία Αλεξέα, τον πρώτο βοηθό του Γιώργου Κομίνη στην αναμέτρηση των Δικεφάλων.

«Το ποδόσφαιρο ζει μία δραματική κατάσταση. Βρισκόμαστε σε ένα τέλμα. Οι υπεύθυνοι πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις. Οι αφορμές είναι πολλές. Πρέπει να αναζητήσουν τις αιτίες. Αυτές είναι κοινωνικές. Επακόλουθων αυτών είναι τα επεισόδια. Να βρούνε μία λύση αποδεκτή από όλον τον κόσμο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Αλεξέα σε τοπικο κανάλι της Μεσσηνίας.

Στο τέλος κλήθηκε να σχολιάσει την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη με όπλο. «Δεν το είδαμε εκείνη τη στιγμή. Μετά το είδαμε μέσα από τις φωτογραφίες και τα Μέσα», ήταν τα λόγια του.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags