16/03/18 - 03:32

Αντιμέτωπος με οκταετή φυλάκιση ο Τσάμπι Αλόνσο!

Oι αρμόδιες ισπανικές αρχές ζητούν την ποινή οκταετούς φυλάκισης στον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία φοροδιαφυγής.

Sportdog Team
Αντιμέτωπος με οκταετή φυλάκιση ο Τσάμπι Αλόνσο!
1.016views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr είναι και στο Nations League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

O παλαίμαχος Ισπανός φέρεται να μην έχει καταβάλει φόρους σχετικούς με τα έσοδα που έχει από τη διαχείριση της εικόνας του επί δύο χρόνια, από το 2010 μέχρι το 2012, περίοδο κατά την οποία αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το θέμα του Αλόνσο ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές, καθώς ο παίκτης φέρεται να μετέφερε χρήματα σε εταιρεία που του ανήκει με έδρα το εξωτερικό προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να γλιτώσει από τους φόρους.

«Δεν έχω φοροδιαφύγει ποτέ και πάντα είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου προς τις οικονομικές αρχές της χώρας» είχε πει ο πρώην ποδοσφαιριστής όταν προέκυψε το θέμα σημειώνοντας ότι αν του ζητηθεί, μπορεί να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ήταν σωστός στην πληρωμή των οφειλών του προς το ισπανικό δημόσιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, έχει ζητηθεί η επιβολή ποινής φυλάκισης για τον Αλόνσο: τρία χρόνια για τις οικονομικές παρατυπίες των ετών 2010 και 2012 και άλλα δύο χρόνια για το 2011. Επιπλέον, θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ