Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Κώστας Ταλαμπέκος για το θαύμα του Καραβά: «Ζούμε ένα όνειρο που θα θυμόμαστε για πάντα»
| 2018-03-15 18:20:00

Ο Κώστας Ταλαμπέκος για το θαύμα του Καραβά: «Ζούμε ένα όνειρο που θα θυμόμαστε για πάντα»

Sportdog Team
Ο Κώστας Ταλαμπέκος για το θαύμα του Καραβά: «Ζούμε ένα όνειρο που θα θυμόμαστε για πάντα»

Ο Καραβάς έγραψε ιστορία την Τετάρτη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", καθώς έκανε την έκπληξη και κατέκτησε το κύπελλο Πειραιά νικώντας 1-0 τον Εθνικό στον τελικό. 

Ο Κώστας Ταλαμπέκος μιλάει για το όνειρο που ζουν όλοι στην Παλαιά Κοκκινιά  και τονίζει ότι είναι πολύ συγκινημένος γιατί κατέκτησε το τρόπαιο με την ομάδα της καρδιάς του και της γειτονιάς του, αλλά και στην οποία αγωνίστηκαν ο πατέρας του, ο θείος του, οι παππούδες του και ο νονός του. Ο πατέρας του έπαιζε στην θέση του τερματοφύλακα, ενώ ο 20χρονος Κώστας αγωνίζεται στην επίθεση. Σημαντική συμβολή στην εξέλιξη του είχε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Καραβά Δημήτρης Σεϊτανίδης. 

Δείτε όσα μας είπε για το θαύμα του Καραβά:

- Κώστα για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Καραβάς στέφθηκε κυπελλούχος Πειραιά. Ζείτε ένα όνειρο; 
"Καταρχάς είμαι πολύ συγκινημένος που για πρώτη φορά στα 20 μου χρόνια καταφέρνω να κατακτήσω ένα τρόπαιο και με την ομάδα της καρδιάς μου και της γειτονιάς μου". 

- Πως έζησες τον τελικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για σένα. 
"Ήταν ένα όνειρο ζωής αυτό που έζησα χθες με όλους τους συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που όλοι μαζί καταφέραμε να ζήσουμε,  ένα όνειρο το οποίο θα το θυμόμαστε για πάντα. Που παίξαμε στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας. Νομίζω ότι ήταν όνειρο πολλών από μικρά παιδάκια να παίξουν εκεί". 

-Ο Εθνικός ήταν το φαβορί και εσείς το αουτσάιντερ. Πώς καταφέρατε να διαψεύσετε τα προγνωστικά; 
"Ο Εθνικός ήταν το φαβορί, αλλά εμείς είδαμε τον αντίπαλο στα μάτια καταθέσαμε ψυχή και σώμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το θέλαμε περισσότερο από τον Εθνικό και έτσι καταφέραμε να κάνουμε περήφανους πολλούς ανθρώπους". 

-Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, ο επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Γ' Εθνική; 
"Ο πρώτος στόχος ολοκληρώθηκε και τώρα σειρά έχει το πρωτάθλημα και η άνοδος είμαστε προσηλωμένοι για άλλο ένα όνειρο το οποίο είναι το νταμπλ και η άνοδος στην Γ' Εθνική". 
 
-Ο Καραβάς είναι η ομάδα της γειτονιάς σου. Είχε αγωνιστεί σε αυτή και ο πατέρας σου. Νιώθεις ότι κουβαλάς ένα βάρος; 
"Είναι η ομάδα της καρδιάς μου και φυσικά της γειτονιάς μου. Σε αυτή έχουν αγωνιστεί ο πατέρας μου ο θείος μου οι παππούδες μου ο νονός μου και ο άνθρωπος που με βοήθησε να φτάσω μέχρι εδώ, ο   Δημήτρης Σεϊτανίδης ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Καραβά. Για όσους δεν ξέρουν υπήρξαμε και συμπαίκτες στην αντρική ομάδα του Καραβά τότε στην πολύ δύσκολη χρονιά, όπου η ομάδα υποβιβάστηκε στη Γ' Πειραιά. Ήμουν τότε 15 ετών και ο Δημήτρης 36.  Θυμάμαι ότι είχα πετύχει 12 γκολ σε 10 ματς.  

-Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον; 
"Προς το παρόν δεν με απασχολεί το μέλλον. Προέχει το πρωτάθλημα και η άνοδος και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Όλα είναι ανοιχτά". 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags