Facebook Pixel Sportdog.gr | Καρφιά για τους Big4: «Κάνουν κουμάντο – Οι νόμοι βγήκαν για αυτούς»
| 2018-03-16 06:35:00

Καρφιά για τους Big4: «Κάνουν κουμάντο – Οι νόμοι βγήκαν για αυτούς»

Sportdog Team
Καρφιά για τους Big4: «Κάνουν κουμάντο – Οι νόμοι βγήκαν για αυτούς»

Ποιος πρόεδρος σουπερλιγκάτης ομάδας έκανε αυτή τη δήλωση;

Εντελώς αντίθετος με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου τις τελευταίες ημέρες και τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι ο «ισχυρός άνδρας» του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης. Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να τηρηθούν οι κανονισμοί, ενώ τόνισε ότι είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με τη διακοπή του πρωταθλήματος. Παραδέχτηκε επίσης ότι δεν βλέπει να υπάρχει καμία λύση.

«Κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Κουμάντο κάνουν οι τέσσερις μεγάλες ομάδες. Ολοι οι νόμοι και οι προφήτες είναι γι΄ αυτούς και εμείς απλά γεμίζουμε την καρδάρα» τόνισε με έμφαση ο κ. Καϋμενάκης και, αναφερόμενος στη συνάντηση και στα μέτρα που προτάθηκαν από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, σχολίασε: «Αυστηροποιούνται οι ποινές, αλλά δεν τηρούνται οι κανονισμοί. Όλα είναι στον αέρα».

Ο «ισχυρός άνδρας» του Αστέρα Τρίπολης δεν συμφωνεί με τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Δεν είμαστε υπέρ της διακοπής. Αυτοί που έκαναν τις φασαρίες, αυτοί να την πληρώσουν. Εμείς δεν φταίμε σε τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα απαισιόδοξος και για το μέλλον του πρωταθλήματος: «Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια λύση» είπε με έμφαση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags