15/03/18 - 18:56

«Και δυο χρόνια εκτός Ευρώπης να μείνει ο ΠΑΟΚ, αν έχει τον Σαββίδη δεν τον σταματάει κανείς»!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Sportdog Team
«Και δυο χρόνια εκτός Ευρώπης να μείνει ο ΠΑΟΚ, αν έχει τον Σαββίδη δεν τον σταματάει κανείς»!
4.258views 0shares

Την αναγκαιότητα συσπείρωσης όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ μπροστά στην επίθεση που δέχεται σύλλογος ανέδειξε μιλώντας στο Metropolis 95.5, ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου, Κούλης Αποστολίδης. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη να μην απογοητευτεί, αφού, όπως τόνισε, αυτό θέλουν οι εχθροί του!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναγκαιότητα συσπείρωσης της οικογένειας του ΠΑΟΚ: «Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να υπάρξει συσπείρωση από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και χαίρομαι που βλέπω πως έτσι γίνεται. Διότι ο ΠΑΟΚ δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα. Ο Ιβάν Σαββίδης κυνηγιέται από το γνωστό πολιτικό και επιχειρηματικό κατεστημένο του λεκανοπεδίου. Βλέποντας έναν άνθρωπο με πραγματικά λεφτά να επενδύει στη βόρεια Ελλάδα, να δίνει δουλειές, να κάνει αγαθοεργίες, φοβήθηκαν να μην τους χαλάσει την πιάτσα. Ο ΠΑΟΚ μεσοπρόθεσμα θα βγει πιο δυνατός, αρκεί να υπάρχει συσπείρωση. Έχει μάθει ο ΠΑΟΚ σε αυτές τις καταστάσεις».

Για τον κίνδυνο εξοντωτικής τιμωρίας εις βάρος του ΠΑΟΚ: «Δεν είμαι νομικός, όμως, παρακολουθώντας βλέπω ότι υπάρχουν αυτοί οι κίνδυνοι. Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει και στο νομικό κομμάτι να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Και δύο χρόνια εκτός Ευρώπης να τιμωρηθεί, από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης δεν απογοητευτεί και συνεχίσει το τεράστιο έργο που έχει ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ, τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει τον ΠΑΟΚ».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον Ιβάν Σαββίδη: «Να αισθάνεται ότι όλη η βόρεια Ελλάδα, και όλη η Ελλάδα θα τολμούσα να πω, είναι μαζί του. Μπορεί να έκανε λάθος κι αυτός και ο Μίχελ που μπήκαν μέσα στο γήπεδο, όμως, αναγκάστηκε από τις συνθήκες να το κάνει. Να ξέρει ότι όλος ο κόσμος είναι μαζί του και θα πρέπει να συνεχίσει αυτό το τεράστιο έργο του. Να μην τους δώσει την ευχαρίστηση να τα παρατήσει».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ