Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα χαρακώματα ο ΠΑΟΚ, εκεί φορτσάρει για να πέσει στα μαλακά - Οι... αποδείξεις και το ύφος Μίχελ
| 2018-03-15 20:30:00

Στα χαρακώματα ο ΠΑΟΚ, εκεί φορτσάρει για να πέσει στα μαλακά - Οι... αποδείξεις και το ύφος Μίχελ

του Νίκου Στεργίου
Στα χαρακώματα ο ΠΑΟΚ, εκεί φορτσάρει για να πέσει στα μαλακά - Οι... αποδείξεις και το ύφος Μίχελ

Λίγο πριν τη μεγάλη μάχη στη Λίγκα, ο Δικέφαλος βράζει.

Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες σχετικά με το έαν η UEFA… έβγαλε οφσάιντ ή όχι το γκολ του Βαρέλα. Θυμίζουμε, πως σύμφωνα με Έλληνα δημοσιογράφο, που ψηφίζει εκ μέρους της χώρας μας για τη "Χρυσή Μπάλα", το γκολ του Αφρινακού αμυντικού στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ εξετάστηκε από αξιωματούχους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και απεφάνθησαν πως ήταν οφσάιντ, καθώς ο εκτεθειμένος Μαουρίσιο επηρέαζε τη φάση.

Αυτό επικαλέστηκε ο συνάδελφος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, χωρίς να αναφέρει βέβαια ότι επρόκειτο για επίσημη τοποθέτηση από τη Νιόν, μιας και η UEFA ουδέποτε τοποθετείται επισήμως για διαιτητική απόφαση. Εντούτοις, oι ευρωπαίοι αξιωματούχοι εκφράστηκαν επίσημα μετά την γνωστοποίηση της είδησης στα ελληνικά ΜΜΕ, διαψεύδοντας ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

"Η UEFA ποτέ δεν σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις στις διοργανώσεις μας, επομένως δεν θα σχολιάζαμε ποτέ αποφάσεις διαιτητών σε εθνικές διοργανώσεις. Αυτή η πληροφορία είναι τελείως αβάσιμη και αναληθής", αναφέρεται στηνανακοίνωσή της.

Το συγκεκριμένο θέμα, που σήκωσε πολύ θόρυβο, χρησιμοποιήθηκε πάντως ως επικοινωνιακό σωσίβιο από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έστρεψαν εκεί την συζήτηση, λίγες ώρες πριν την εκδίκαση για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παρότι ο δημοσιογράφος δεν έβγαλε σκόπιμα την συγκεκριμένη είδηση, στην Τούμπα την εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας της μεγάλες διαστάσεις, ώστε να επιβεβαιώσουν ότι ο σύλλογος βρίσκεται… σε πόλεμο!  

Οι άνθρωποι πάντως του ΠΑΟΚ, δουλεύουν πυρετωδώς τις τελευταίες ώρες ενόψει της εκδίκασης στο Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ, την Παρασκευή το πρωί. Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν πως η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως ζόρικη, ωστόσο ετοιμάζονται για μία μεγάλη μάχη!

Πολλές αντιδράσεις για Μίχελ!

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης, λόγω του όπλου, να έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, ωστόσο δεν έχει περάσει απαρατήρητη η συμπεριφορά του Λούμπος Μίχελ. Ο Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του εντός αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, συνεχίζει να δυναμιτίζει το κλίμα με τις δηλώσεις του στα ξένα ΜΜΕ.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί από την… απέναντι πλευρά, που σχολίαζαν με νόημα, πως μετά τα όσα έχει κάνει και την φετινή χρόνια, «θα έπρεπε κάποιος να τον μαζέψει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags