16/03/18 - 11:35

Μεγάλη δήλωση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Οι οπαδοί της ομάδας θα...»!

Τα πρώτα μπετά έχουν ήδη πέσει!

Sportdog Team
Μεγάλη δήλωση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Οι οπαδοί της ομάδας θα...»!
955views 0shares

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Live Sport» έκανε ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Dimand, Πάνος Παναγιωτίδης, η οποία έχει αναλάβει το έργο του γηπέδου της «Αγιά - Σοφιάς»

«Είναι σίγουρα μια ιστορική μέρα. Τοποθετούμε επί της ουσίας τα πρώτα μετά, την πλάκα στο βόρειο τμήμα όπου θα γίνει ένα μέρος από τα υπόγεια γκαράζ του γηπέδου. Η διαδικασία της θεμελίωσης θα συνεχιστεί για αρκετούς μήνες ακόμα, καθώς δεν θα ολοκληρωθεί μια κι έξω, αλλά τιμητικά. Την ίδια στιγμή που θα προχωρούν και οι υπόλοιπες εργασίες στο οικόπεδο, το οποίο έχει αλλάξει μορφή» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε: «Ήδη έχουμε εκκινήσει τη διαδικασία για τους τέσσερις πυλώνες και τις εξέδρες που άμεσα θα ξεκινήσουν να προκατασκευάζονται. Έχουμε σηκώσει μανίκια για τα καλά, αφού πλέον το έργο έχει μπει στην ουσιαστική φάση του, της κατασκευής. Είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει και τα πάντα εξελίσσονται βάσει του προγραμματισμού μας».

Για το ζήτημα της υπογειοποίησης: «Είμαστε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής για το ζήτημα της υπογειοποίησης που πιστεύω ότι σύντομα θα δρομολογηθεί. Εκτιμώ ότι στους επόμενους μήνες θα προκύψουν εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι ώστε να προχωρήσει. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Ο κόσμος της ΑΕΚ να κάνει λίγη υπομονή ακόμα και μετά θα χαίρεται το γήπεδο για μια ζωή. Πιστέψτε με, θα αξίζει».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ