Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή από τον υπεύθυνο ασφαλείας του ΠΑΟΚ: «Προκάλεσε τον Σαββίδη η ΑΕΚ»!
| 2018-03-16 13:40:00

Ανατροπή από τον υπεύθυνο ασφαλείας του ΠΑΟΚ: «Προκάλεσε τον Σαββίδη η ΑΕΚ»!

Sportdog Team
Ανατροπή από τον υπεύθυνο ασφαλείας του ΠΑΟΚ: «Προκάλεσε τον Σαββίδη η ΑΕΚ»!

Χαμός στην εκδίκαση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ακόμα ένα στοιχείο που μπορεί να αλλάξει πολλά έφερε στο φως ο υπεύθυνος ασφαλείας και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης, που είπε ότι ο Ιβάν Σαββίδης προκλήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΚ, γι' αυτό και αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.

Διαβάστε τι είπε στην εκδίκαση για όσα έγιναν στην Τούμπα:

"Τα πάντα ήταν ήρεμα, όπως όλοι είδατε και μετά το γκολ είδαμε έναν διαιτητή να κατευθύνεται προς την σέντρα μαζί με τον βοηθό. Όλοι κατάλαβαν αυτό. Εν συνεχεία, βλέπουμε διαπραγματεύσεις μεταξύ του διαιτητή και των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Εγώ ήμουν δίπλα στη φυσούνα.

 Ο διαιτητής δεν ήξερε μετά το τι να σφυρίξει. Σταμάτησε το ματς και μετά έγιναν όλα τα υπόλοιπα. Υπήρχε αγανάκτηση. Ο κόσμος όμως ήταν άψογος. Υπήρχε τάξη και ασφάλεια. Μετά έγινε ό,τι είδαμε.

Μετά έγινε η είσοδος του κ. Σαββίδη με 2-3 άτομα. Εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο από τα αποδυτήρια. Μπήκε μέσα από τη φυσούνα.

Ήταν μέλη της συνοδείας του, τα δυο εξ αυτών και αστυνομικός που νόμιμα τού έχει παραχωρηθεί. Μπήκε από αγανάκτηση για όλα όσα έγιναν.

Επειδή το γκολ έκρινε τα πάντα. Ο διαιτητής άλλαζε τις αποφάσεις του. Η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη ήταν να απομακρυνθούν από το γήπεδο, σε ένδειξη αγανάκτησης και διαμαρτυρίας.

Ο κ. Σαββίδης μπήκε με διάθεση να διαμαρτυρηθεί. Πήγε να απομακρύνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεν προσέγγισε τον διαιτητή. Η απόστασή τους ήταν 15 με 20 μέτρα.

Ο κ. Σαββίδης πρέπει να προκλήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΚ. Άκουσα κάποιες φωνές από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Απ' όσο ξέρω, δεν τους είπε κάτι. Κάποια στιγμή, έφυγε μόνος του χωρίς να τον αποτρέψει κανένας. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έφυγε.

Μετά, βγήκε ξανά έξω. Δεν είδα καμιά απώθηση από τον κ. Σαββίδη. Την δεύτερη φορά δεν φορούσε το μπουφάν του. Έφερε όπλο, στη ζώνη του, στη δεξιά πλευρά του. Το όπλο παρέμεινε στη θήκη.

Προφανώς από αγανάκτηση και ένταση έβγαλε το μπουφάν.

Έχει απειληθεί ο κ. Σαββίδης. Δεν γνωρίζω από ποιον. Το γνωρίζω από το περιβάλλον του.

Προφανώς ούτε εκείνος το κατάλαβε ότι το είχε πάνω του. Εκ παραδρομής το ξέχασε. Το ότι έβγαλε το σακάκι του φανερώνει ότι δεν το είχε πάνω του επίτηδες.

Φαίνεται ότι η λαβή του όπλου είναι ανάποδα για αριστερόχειρες όπως ο κ. Σαββίδης. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μπορεί να υποστηρίζει τα δικά της.

Στα αποδυτήρια η κατάσταση ήταν ήρεμη. Οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν σε φυσιολογική κατάσταση. Ο κόσμος στο γήπεδο ήταν υποδειγματικός και μετά απ όλα όσα έγιναν".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags