Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι «απαντάει» ο Ιβάν; Σενάριο για τρομερή μεταγραφή που θα ρίξει την Τούμπα - Είναι ποτέ δυνατόν;
| 2018-03-17 12:00:00

Έτσι «απαντάει» ο Ιβάν; Σενάριο για τρομερή μεταγραφή που θα ρίξει την Τούμπα - Είναι ποτέ δυνατόν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι «απαντάει» ο Ιβάν; Σενάριο για τρομερή μεταγραφή που θα ρίξει την Τούμπα - Είναι ποτέ δυνατόν;

Την ώρα που ο κόσμος «καίγεται» στη Θεσσαλονίκη... 

Κι όμως, ενώ στον ΠΑΟΚ ασχολούνται άπαντες με τις αποφάσεις που αναμένονται από τη δικαιοσύνη, μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, υπάρχουν διάφορα σενάρια που αναφέρουν ότι ο Δικεφάλος του Βορρά προχωράει παράλληλα τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για το καλοκαίρι.

Όπως λέγεται, μάλιστα, οι Ασπρόμαυροι ήδη ασχολούνται πολύ σοβαρά με την περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος μπορεί να αποχωρήσει από το Αμβούργο, προκειμένου να φέρουν έναν παίκτη που δεδομένα μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και να προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο.

Ωστόσο, ακόμα κι αν όντως στην Τούμπα αυτή την περίοδο ασχολούνται με τις μεταγραφές, κάτι που μοιάζει... τρελό, η συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει σχεδόν αδύνατη να προχωρήσει για τον Δικέφαλο, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Έλληνας άσος δεν είναι διατεθειμένος να γυρίσει στη Super League, καθώς θέλει να συνεχίσει στην παρούσα φάση την ευρωπαϊκή του καριέρα.

Μάλιστα, ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, που έχει ως γνωστόν εξαιρετικές διασυνδέσεις στην αγορά της Γερμανίας, ήδη δουλεύει την επόμενη μεταγραφή του διεθνούς στόπερ στην ίδια χώρα, έχοντας κάνει μια προεργασία με το Αννόβερο.

Βέβαια, ο παίκτης έχει δηλώσει ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να παίξει στην Τούμπα, καθώς είναι δηλωμένος οπαδός της ομάδας, ωστόσο αυτή η στιγμή φαίνεται πως ακόμα δεν έχει έρθει.

Ο Ιβάν Σαββίδης σίγουρα θα μπορούσε να τον δελεάσει με ένα μεγάλο συμβόλαιο, ωστόσο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, στα 26 του χρόνια, πολύ δύσκολα θα άφηνε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα για να γυρίσει στην Ελλάδα, ειδικά σε αυτή την περίοδο που το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags