Facebook Pixel Sportdog.gr | Φιλική «σφαλιάρα» για Ολυμπιακό – Διπλό στο Καραϊσκάκη ο Πανιώνιος!
| 2018-03-17 17:24:00

Φιλική «σφαλιάρα» για Ολυμπιακό – Διπλό στο Καραϊσκάκη ο Πανιώνιος!

Sportdog Team
Φιλική «σφαλιάρα» για Ολυμπιακό – Διπλό στο Καραϊσκάκη ο Πανιώνιος!

Οι Κυανέρυθροι πήραν τη νίκη με 1-0.

Ολυμπιακός και Πανιώνιος τέσταραν την αγωνιστική ετοιμότητά τους το μεσημέρι του Σαββάτου στο φιλικό ματς που έδωσαν στο Καραϊσκάκη, με τους «κυανέρυθρους» να παίρνουν τη νίκη (1-0) με γκολ του Μασούρα.

Ιδού τι αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ματς που έγινε χωρίς κόσμο και χωρίς δημοσιογράφους:

Σε φιλικό αγώνα, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Όσκαρ Γκαρθία είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές, πειράματα και να τσεκάρει την ετοιμότητα παικτών.

Αγωνιστική δραστηριότητα, μέσω επίσημων αγώνων, μπορεί να μην υπάρχει, όμως η «χαλάρωση» είναι άγνωστη λέξη, για τον Ολυμπιακό. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Θρύλος υποδέχθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη τον Πανιώνιο, σε φιλική αναμέτρηση. Το αποτέλεσμα ήταν 0-1 για τον Πανιώνιο.

Ο Όσκαρ Γκαρθία παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1. Ο Χουτεσιώτης στο τέρμα, στην άμυνα οι Σίλβα, Χατζισαφί, Σισέ και Νικολάου, στο κέντρο Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα και στην επίθεση Σεμπά, Ανδρούτσος και Τζούρτζεβιτς. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας επιχείρησε να παίξει περισσότερο από τα άκρα, δημιουργώντας ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε. Ένα καλό σουτ του Ζιλέ, ένα τετ-α-τετ του Τζούρτζεβιτς, που έσωσε ο Μπαντής, άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Σέρβο και ένα σουτ του Ανδρούτσου στη συνέχεια. Ο Πανιώνιος απείλησε με μία ευκαιρία του Μασούρα και ένα σουτ του Βουκελάτου. Το αποτέλεσμα έμεινε 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε με μία αλλαγή μόνο, τον Ελαμπντελαουί αντί του Χατζισαφί. Ο Μασούρας είχε ένα καλό σουτ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα καλό φάουλ του Μάρτινς. Ο Πάρντο πήρε τη θέση του Μάρτινς και πήγε στα άκρα, αντί του Ανδρούτσου, ο οποίος ήρθε πιο κεντρικά. Στο ματς μπήκε και ο Ίβουσιτς, αντί του Χουτεσιώτη. Ο Μασούρας συνέχισε να απειλεί, κάνοντας ακόμη ένα καλό σουτ, λίγο άστοχο. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δοκίμασε να απειλήσει περισσότερο από τον άξονα. Αρκετά κλεψίματα, δημιουργώντας προϋποθέσεις καλών επιθέσεων, είχε ο Ζιλέ.

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε μία αδρανή επέμβαση του Ίβουσιτς και ο Μασούρας σκόραρε από κοντά. Ο Μάριν είχε μία εξαιρετική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Αστράς. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές δοκιμές, ο Όσκαρ Γκαρθία είδε αρκετά πράγματα, σε επίπεδο δυσκολίας μεγαλύτερο από εκείνο της προπόνησης, πειραματίστηκε αρκετά και έδωσε χρόνο συμμετοχές σε παίκτες που δεν έχουν παίξει.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Σίλβα, Χατζισαφί, Σισέ, Νικολάου, Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα, Ανδρούτσος, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς. Αγωνίστηκαν και οι: Ίβουσιτς, Ελαμπντελαουί, Πάρντο, Μάριν, Βέργος, Ρομαό.

Πανιώνιος: Μπαντής, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου, Σαββίδης, Μασούρας. Αγωνίστηκαν και οι: Βουκελάτος, Μακρύλλος, Γκιοατά, Αστράς, Οικονομίδης, Νόβακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags