Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψήνεται deal αλά Ρέτσου στον ΠΑΟΚ - Ποιος Έλληνας ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της ζωής του!
| 2018-03-18 12:20:00

Ψήνεται deal αλά Ρέτσου στον ΠΑΟΚ - Ποιος Έλληνας ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της ζωής του!

Sportdog Team
Ψήνεται deal αλά Ρέτσου στον ΠΑΟΚ - Ποιος Έλληνας ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της ζωής του!

Tο sportdog.gr έχει το αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Ο Δημήτρης Λημνιός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα, έχοντας τραβήξει τα βλέμματα με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ενώ η κλήση του για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών αναμένεται να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του.

Ο νεαρός εξτρέμ εκπροσωπείται το ελληνικό γραφείο μάνατζερ «Fair Football Agency», το οποίο ίδρυσαν οι Μάκης Λιβαθηνός και Χρήστος Αποστόλου, οι οποίοι μάλιστα αρνήθηκαν να τον παραχωρήσουν τα δικαιώματα του παίκτη στον Πολ Κουτσολιάκο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο γνωστός ατζέντης νωρίτερα μέσα στη σεζόν έκανε προσπάθεια να υπογράψει τον Λημνιό, όμως εισέπραξε ηχηρό «όχι» από τους εκπροσώπους του.

Οι δύο Έλληνες ατζέντηδες πριν από λίγες ημέρες έγιναν επίσημα συνεργάτες της «Lian Sports», εταιρείας του Φάλι Ραμαντάνι, με τον οποίο άλλωστε είχαν σχέσεις, έχοντας συμμετάσχει στο deal για τον Παναγιώτη Ρέτσο και τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στη Λεβερκούζεν.

Τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη; Αφενός είναι πολύ δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες για οποιονδήποτε μάνατζερ να «αρπάξει» τον Λημνιό.

Αφετέρου φαίνεται πως με τη μεσολάβηση του Ραμαντάνι, μπορούν να ανοίξουν πολλές πόρτες για τον νεαρό άσο. Όπως ο Ρέτσος έφυγε για το εξωτερικό με «χρυσό» deal, έτσι και ο Λημνιός θα μπορούσε να αποτελέσει την επόμενη μεγάλη δουλειά του έμπειρου ατζέντη, εάν συνεχίσει την ανοδική του πορεία!

Παρεμπιπτόντως, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους νέους του συνεργάτες ο Ραμαντάνι παραχώρησε τα δικαιώματα ενός ελπιδοφόρου αμυντικού, του Δημήτρη Νικολάου του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags