Facebook Pixel Sportdog.gr | «Γιατί το κάνουμε τόσο θέμα; Είναι πληγωμένος ο Σαββίδης - Του την είχαν στημένη...»
| 2018-03-18 19:20:00

«Γιατί το κάνουμε τόσο θέμα; Είναι πληγωμένος ο Σαββίδης - Του την είχαν στημένη...»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Γιατί το κάνουμε τόσο θέμα; Είναι πληγωμένος ο Σαββίδης - Του την είχαν στημένη...»

Δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη δίνει κλίμα για όσα συμβαίνουν.

Την άποψη ότι στο ποδόσφαιρο ο καθένας λειτουργεί ανάλογα με το συμφέρον του εξέφρασε η Σοφία Ξανθοπούλου. Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού της συμπρωτεύουσας, FM100 μεταφέρει στο sportdog.gr το κλίμα που υπάρχει στην πόλη, μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Η συνάδελφος χαρακτήρισε ειλικρινή τη συγγνώμη του Ιβάν Σαββίδη, διαφώνησε όμως με την επίθεση που του γίνεται απ'τα Μέσα. «Είναι πολύ πληγωμένος. Δεν του έχουμε φερθεί καλά ως Έλληνες», αναφερει μεταξύ άλλων στη συζητηση που είχαμε και μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω:

Τι κλίμα επικρατεί στη Θεσσαλονίκη μετά τη φωτιά που... ξέσπασε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

«Υπάρχει η άποψη ότι γίνεται επίθεση στον ΠΑΟΚ και προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη. Για κάποιους είναι αμφιλεγόμενο πρόσωπο ο Σαββίδης και προφανώς δεν θέλουν να αποσαφινίσουν τις προθέσεις αυτού του ανθρώπου. Από αυτά που βλέπουμε και έχει προσφέρει, δεν θεωρώ, ότι είχε την πρόθεση να κάνει επίθεση μέσα στο γήπεδο. Ήταν μία έκφραση αγανάκτησης στο επίπεδο της αδικίας».

Πώς σχολιάζεις την ανακοίνωσή του;

«Ήταν λάθος η αντίδρασή του, κάτι που παραδέχεται και στην ανακοίνωσή του. Ζήτησε συγγνώμη και είπε πως δεν ήταν πρόθεσή του. Εν βρασμώ ψυχής έγινε ένα λάθος που στιγμάτισε την εικόνα του. Εγώ τον πιστεύω. Ήταν ειλικρινής η συγγνώμη του. Αυτό λέει το ένστικτό μου, φυσικά υπάρχουν και ειδικότεροι για να τα αναλύσουν όλα αυτά. Νομίζω, ότι δεν πρόκειται για ψεύτικη μεταμέλεια, να βγάλω μία ανακοίνωση έτσι για να τη βγάλω. Θα μπορούσε να επιμείνει και να πει “καλά έκανα”. Ζήτησε όμως συγγνώμη. Γιατί το κάνουμε τέτοιο θέμα;».

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι υπάρχει στοχοποίηση από τα ΜΜΕ! Ποια ειναι η γνώμη σου;

«Δεν μου αρέσει που δέχεται αυτήν την επίθεση. Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει επιθετική στάση προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη. Από την ώρα που ο άνθρωπος ήρθε στην Ελλάδα έκανε θετικές κινήσεις σε επιχειρηματικό τομέα και δεν ειχε δεχτεί την ανάλογη συμπεριφορά, όπως άλλοι επιχειρηματίες που επένδυσαν στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει αυτή η καχυποψία. Είναι πολύ πληγωμένος. Δεν του έχουμε φερθεί καλά ως Έλληνες. Δεν συμφωνώ με όλη αυτή τη ρητορική επίθεσης εναντίον του Σαββίδη. Επαναλαμβάνω είναι λάθος που μπήκε στο γήπεδο. Η αντίδραση όμως που βγήκε εις βάρος του προσώπου του ήταν σαν να του την είχαν στημένη στην γωνία».

Από τη μία διαβάζουμε τη συγγνώμη του Σαββίδη, από την άλλη όμως βλέπουμε και προκλητικές αναρτήσεις από τον γιο του. Όλα αυτά δείχνουν μεταμέλεια;

«Εγώ δεν θα σχολιάσω τις αναρτήσεις του γιου του. Ο καθένας λέει τα δικά του. Η κάθε πλευρά έτσι κάνει... Και εμένα αν μου έβριζαν τη μάνα, δεν θα αντιδρούσα κόσμια. Ξέρετε τι γίνεται; Στην Ελλάδα ο καθένας λειτουργεί ανάλογα με τα συμφέροντά του. Όταν τα κάνει κάποιος που μας αρέσει είναι καλώς καμωμένα. Όταν τα κάνει κάποιος που δεν μας αρέσει είναι κακώς καμωμένα. Αυτά είναι ελληνικά τερτίπια. Ξέρω τι θα πούνε οι αναγνώστες σας. “Άσε μας, κοπέλα μου, πήγαινε να πλύνεις κανένα πιάτο”. Εγώ δεν μιλάω όμως καθαρά ποδοσφαιρικά. Το ποδόσφαιρο είναι μέρος της κοινωνίας και της καθημερινότητας. Κάποτε ήταν χαρά. Τώρα που μπήκαν όλα αυτά τα ζητήματα ξέφυγε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags