Facebook Pixel Sportdog.gr | Σαρώνει την Ελλάδα ο Ολυμπιακός, ετοιμάζει εκπλήξεις παντού - Ποιοι προβάρουν τα ερυθρόλευκα
| 2018-03-18 21:10:00

Σαρώνει την Ελλάδα ο Ολυμπιακός, ετοιμάζει εκπλήξεις παντού - Ποιοι προβάρουν τα ερυθρόλευκα

του Παναγιώτη Νικολάου
Σαρώνει την Ελλάδα ο Ολυμπιακός, ετοιμάζει εκπλήξεις παντού - Ποιοι προβάρουν τα ερυθρόλευκα

Στροφή στην ελληνική αγορά - Ρεπορτάζ με ονόματα.

Μπορεί ο Ολυμπιακός θεωρητικά να διατηρεί ελπίδες ακόμα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο κατά γενική ομολογία η φετινή σεζόν άφησε "πικρή" γεύση στους φίλους των Πειραιωτών, που δεν είδαν την ομάδα τους να αποδίδει ανάλογα με τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Το καλοκαίρι οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτονται να επενδύσουν αρκετά σε Έλληνες παίκτες.

Το τελευταία διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά να "κλείσουν" Έλληνα άσο.

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για τις φήμες περί απόκτησης δεξιού μπακ, με τα ονόματα των Μασούρα της ΑΕΛ και Κιβρακίδη του Ατρομήτου να ακούγονται έντονα.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες προέκυψε και η περίπτωση του πρώτου σκόρερ του ΟΦΗ, Δημήτρη Μάνου, για τον οποίο ο Ολυμπιακός είναι πολύ ζεστός, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έβαλε και την υπογραφή του σε συμβόλαιο των Πειραιωτών!

Τα εν λόγω ρεπορτάζ έρχονται να "κουμπώσουν" και να ενισχύσουν την παραπάνω φημολογία περί άμεσης απόκτησης Έλληνα παίκτη από τον Ολυμπιακό και μοιάζει να είναι θέμα χρόνου το να προκύψει κάτι επίσημο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags