19/03/18 - 10:12

Νέες δηλώσεις-φωτιά Μίχελ για Σαββίδη και Βαρέλα!

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ (ξανα)πήρε θέση!

Sportdog Team
Νέες δηλώσεις-φωτιά Μίχελ για Σαββίδη και Βαρέλα!
2.531views 0shares

Αναλυτικά όλα όσα είπε  στην ιστοσελίδα «Sport.sk»:

«Η Πειθαρχική δεν έχει ακόμη αποφασίσει, αλλά θα συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ξέρουμε, ήδη, ότι θα πάμε στην επιτροπή εφέσεων σε περίπτωση που χάσουμε το ματς με 0-3, εξαιτίας της εισόδου οπαδών στο γήπεδο. Ακόμη και ο ιδιοκτήτης της ομάδας στην πραγματικότητα αντιλαμβάνεται ως οπαδός», σημείωσε αρχικά.

Για τη φάση του γκολ από τον Φερνάντο Βαρέλα: «Ήταν ένα καθαρό γκολ. Το είδα σε αργή κίνηση στην τηλεοπτική κάλυψη και επιβεβαιώθηκα. Ο διαιτητής αρχικά σωστά το κατακύρωσε, αλλά στην συνέχεια την άλλαξε για αδιευκρίνιστους λόγους. Του είπα τι εννοούσε. Η πρώτη απόφαση ήταν σωστή, αλλά λόγω άγχους μέσα σε 2-3 λεπτά την άλλαξε».

Για την κίνηση που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης στο ματς με ΑΕΚ: «Ασφαλώς και ήταν λάθος να έχει πάνω του ένα όπλο. Ωστόσο το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Πάντα το έχει πάνω του,  σχετίζεται με την ασφάλεια και τις επιχειρήσεις του. Εκείνη τη στιγμή, δεν συνειδητοποίησε ότι το είχε στη ζώνη του. Τον γνωρίζω πολύ καιρό, και μπορώ να πω ότι είναι ένας πολύ καλός και δίκαιος άνθρωπος».

Για τις αποφάσεις που αναμένονται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, είπε: «Αναζητούνται λύσεις γύρω από την πρόληψη της βίας στα γήπεδα, η ΦΙΦΑ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Το πρωτάθλημα θα πρέπει να αρχίσει ξανά στα τέλη Μαρτίου».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ