Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για το πού θα ρίξει χρήμα ο Ιβάν Σαββίδης!
| 2018-03-19 16:46:00

Αποκάλυψη για το πού θα ρίξει χρήμα ο Ιβάν Σαββίδης!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για το πού θα ρίξει χρήμα ο Ιβάν Σαββίδης!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από άνθρωπο που έχει επαφές με το αφεντικό του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι σκληρός, μεγαλόψυχος και δεν τα παρατάει ποτέ όπως τόνισε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης στο Metropolis 95.5. Ο πρώην νομάρχης και αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας υποστήριξε ότι ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήρθε για να μείνει στην Ελλάδα και στρέφει το ενδιαφέρον του σε επιχειρήσεις που έχουν έδρα την χώρα μας.

Επιπλέον, τόνισε ότι δε μπορούμε να τον σταυρώνουμε για ένα ατυχές γεγονός. Πόσο να αντέξει και εκείνος όταν τον βιάζουν μέσα στο σπίτι του;

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το deal του Σαββίδη: «Στην εποχή που κάποιοι βάζουν λεφτά έξω από την Ελλάδα, κάποιοι άνθρωποι πατριώτες, όπως ο Ιβάν, επενδύουν. Ο Σαββίδης έκανε πολλές επενδύσεις στην Ελλάδα,  πήρε προβληματικές επιχειρήσεις, πλήρωσε φόρους και υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και τις έκανε βιώσιμες. Την ναυαρχίδα των επιχειρήσεων του την πούλησε. Παρατηρώ ότι στρέφεται περισσότερο σε επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα και ειδικότερα με εκείνες που ασχολούνται με τον τουρισμό. Ξέρει τι κάνει ο κ. Σαββίδης.

Δεν ήρθε τυχαία ο Ιβάν εδώ, τον παροτρύναμε και εμείς. Πήγα και είδα την επιχείρηση του και εξεπλάγην γιατί υπήρχε τέτοια οργάνωση, τέτοια τάξη, τέτοια καθαριότητα και ροή εμπορευμάτων. Ήταν μια μεγάλη και πολύ καλή επιχείρηση. Ο Σαββίδης ήρθε για να μείνει. Είναι σκληρός και μεγαλόψυχος, δεν τα παρατάει ποτέ. δεν μπορείς να σταυρώνεις έναν άνθρωπο για ένα ατυχέστατο γεγονός αλλά όταν σε βιάζουν μέσα στο σπίτι σου, μέσα στην Τούμπα, πόσο να αντέξει; ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags