19/03/18 - 20:48

Σημαντική παρέμβαση: «Αναγκαίο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»!

Θα τους ακούσει άραγε κανείς;

Sportdog Team
Σημαντική παρέμβαση: «Αναγκαίο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»!
738views 0shares

Μη χάσεις την ευκαιρία: Κάνε τώρα ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου στη μισή τιμή!

Συνάντηση με θέμα τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχε το Δ.Σ του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των συλλόγων της Σούπερ Λιγκ.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά και να διαφυλαχθούν με κάθε τρόπο οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. και οι αρχηγοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, σε έκτακτη προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν σήμερα, στα γραφεία του Συνδέσμου, ασχολήθηκαν με όλες τις σοβαρές εξελίξεις που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος, η με κάθε τρόπο διαφύλαξη της προσωπικής, αθλητικής και επαγγελματικής υπόστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά και η κατά προτεραιότητα κατανόηση από όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καταλυτικής συμβολής του ποδοσφαιριστή στην εξασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του. Κατά τα λοιπά, όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση επιφυλάχθηκαν για τις επόμενες κινήσεις τους».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ