Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο σύμμαχος του Ιβάν Σαββίδη και τι ετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση της απόφασης
| 2018-03-19 21:58:00

Ο σύμμαχος του Ιβάν Σαββίδη και τι ετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση της απόφασης

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ο σύμμαχος του Ιβάν Σαββίδη και τι ετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση της απόφασης

Τι περιμένουν στον Δικέφαλο μετά τον… Κομίνη;

 Την συμπληρωματική έκθεση του Γιώργου Κομίνη περίμεναν στον ΠΑΟΚ, ελπίζοντας πως θα άλλαζε τα γραφόμενά του στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο πλέον οι Θεσσαλονικείς αντιλαμβάνονται πως είναι εξαιρετικά απίθανο να γλιτώσουν την βαριά τιμωρία.

Γι’ αυτό πλέον όπως φάνηκε και από τις τελευταίες δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ, στον Δικέφαλο του Βορρά ασχολούνται ήδη με την έφεση, αλλά και το πώς θα μπορέσουν να… γυρίσουν το κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

Με αυτό συνδέεται προφανώς και η γενικότερη στάση των ΑΝΕΛ, οι οποίοι είναι σαφέστατα στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη και σύμφωνα με ρεπορτάζ άλλωστε, ο Πάνος Καμμένος ήταν αυτός που έκανε το «προξενιό» του επιχειρηματία στον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες αντιδράσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση, οι οποίες σίγουρα θα κορυφωθούν μετά την ανακοίνωση της απόφασης, την οποία ίσως να γνωρίζουμε το απόγευμα της Τετάρτης. Το επόμενο 48ωρο θα υπάρξουν κι άλλες τοποθετήσεις, ενώ αναμένεται να φουντώσει η κόντρα και σε πολιτικό επίπεδο.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως το ντέρμπι της Τούμπας θα μεταφερθεί και στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, με την ίδια επίσης ένταση…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags