Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες Βασιλειάδη για Σαββίδη και χαλίφηδες! Τι είπε για το «χάνει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-03-19 23:13:00

Ατάκες Βασιλειάδη για Σαββίδη και χαλίφηδες! Τι είπε για το «χάνει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κον-troll και σουτ
Ατάκες Βασιλειάδη για Σαββίδη και χαλίφηδες! Τι είπε για το «χάνει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά την παρουσία του Γιώργου Βασιλειάδη στην «Δίκη» στον ΣΚΑΪ. Με αφορμή ένα καρφί που ακούστηκε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι φίλος της κυβέρνησης, ο υφυπουργός αθλητισμού απάντησε σε έντονο ύφος.

«Εμείς για έναν επιχειρηματία που υποτίθεται, ότι είναι φίλος μας, λειτουργήσαμε ακαριαία. Την ίδια στιγμή που ο φίλος μας αυτός, όπως λέτε, κατηγορείται ότι θέλει να γίνει χαλίφης και πάει να φτιάει το δικό του σήστημα, εμείς βάζουμε τρεις ξένους αρχιδιαιτητές», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Μπούζος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος τον ρώτησε αν μετάνιωσε που δήλωσε, μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ότι «εξαιτίας ενός ηλίθιου ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα». Όπως τόνισε ο διευθυντής του Metrosport η δήλωσή του ήχησε στη συμπρωτεύουσα σαν προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης, πριν ακόμα βγει κάποια απόφαση.

«Διαφωνείτε; Ακούτε επιλεκτικά τις συνεντεύξεις μας. Εξαιτίας μίας χαζομάρας κινδυνεύει μία ομάδα να τιμωρηθεί», απάντησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος αποκάλυψε τη διεύρυνση των αρμοδιοτήτων του τμήματος Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο θα μετονομαστεί σε «Αθλητικής Βίας και Αθλητικού Εγκλήματος».

Παράλληλα ο Γιώργος Βασιλειάδης κλήθηκε να απαντήσει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο υφυπουργός ανέφερε, ότι αυτό θα γίνει, όταν συμφωνήσουν όλες οι ομάδες στα πλαίσια που θα τεθούν από την κυβέρνηση.

Δείτε ένα απόσπασμα της εκπομπής:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags