Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για Κομίνη: Να τι έγινε στον αθλητικό δικαστή!
| 2018-03-20 07:29:00

Αποκάλυψη για Κομίνη: Να τι έγινε στον αθλητικό δικαστή!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Κομίνη: Να τι έγινε στον αθλητικό δικαστή!

Τι απάντησε ο διαιτητής!

Στη «Δίκη στον Σκάι» αποκαλύφθηκε το έγγραφο του αθλητικού δικαστή, Σπ. Καποδίστρια, που απεστάλη στον διαιτητή Γ.Κομίνη για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο κ. Καποδίστριας έστειλε στον ρέφερι της αναμέτρησης τρία ερωτήματα, αλλά ο Κομίνης απάντησε μέσω υπομνήματος μόνο στο τρίτο.

Ιδού τα ερωτήματα του αθλητικού δικαστή αυτολεξεί:

"1) Εάν στον εν λόγω αγώνα δώσατε εντολή κατά την διάρκεια της προσωρινής διακοπής του, προκειμένου να εξέλθουν στον αγωνιστικό χώρο αμφότερες οι ομάδες για να συνεχισθεί ο αγώνας και σε καταφατική περίπτωση ποια ήταν η απάντηση τους 

2) εάν και πότε ενημερώθηκε το πρώτον η ΠΑΕ ΑΕΚ για την κατακύρωση του αμφισβητούμενου τέρματος υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και 

3) εάν σας ζητήθηκε να αναγράψετε στις παρατηρήσεις του φύλλου αγώνος που συντάξατε οποιαδήποτε δήλωση είτε του Χρυσόστομου Γκαγκάτση, είτε έτερου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε καταφατική περίπτωση ποιο ήταν το περιεχόμενο της". 

Ο Γιώργος Κομίνης απάντησε επί των ερωτημάτων (μάλιστα από λάθος αναφέρει δύο φορές ότι ματς διεξήχθη το...2013:

"Α) Επί της από 13.03.2018 Ενστασης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης

B.1 Από το σύνολο των αναγραφόμενων στο από 11.03.2018 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης την 11.03.2018 και ώρα 19:30μ.μ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα και συμπληρώθηκαν μετά από 12.03.2018 ηλεκτρονικό μήνυμα (email) προκύπτει, πως έλαβα υπόψιν το σύνολο των γεγονότων πριν αποφασίσω την οριστική διακοπή του αγώνα και ενημερώσω τους εκπροσώπους αμφοτέρων των ομάδων και εκφράσω την τελική μου απόφαση, δεδομένου πως δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Β.2.
Η ενημέρωση των νομίμων εκπροσώπων αμφοτέρων των ΠΑΕ, ήτοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ ΑΕΚ, έλαβε χώρα ταυτόχρονα, όπως αποτυπώνεται στην τελευταία παράγραφο του από 11.03.2013 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ τω ν ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου αναφέρεται αυτολεξεί:

"Κατόπιν όλα τα παραπάνω, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος".

Β.3.
Από τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση, μου ζητήθηκε να καταγράψω στο Φύλλο Αγώνα δήλωση, πως ο ως άνω αγώνας θα πρέπει να κατοχυρωθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  Του υπέμνησα, πως παρόμοια καταγραφή δεν είναι δυνατό να γίνει στο Φύλλο Αγώνα, καθώς συνιστά αυτοτελή ένσταση, η οποία, όπως προκύπτει από τον συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 15 και 23 ΚΑΠ/ΕΠΟ, υποβάλλεται μόνο ενώπιον των αρμοδίων οργάνων".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags