Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός θα κρατήσει ζωντανό τον Παναθηναϊκό - Δεν είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!
| 2018-03-20 09:51:00

Αυτός θα κρατήσει ζωντανό τον Παναθηναϊκό - Δεν είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Sportdog Team
Αυτός θα κρατήσει ζωντανό τον Παναθηναϊκό - Δεν είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Τι πρέπει να γίνει, άσχετα  από τις κινήσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ!

H Superleague θα ζητήσει τις επόμενες δύο μέρες από τον Βαγγέλη Γραμμένο να ενσωματώσει στον Κανονισμό της ΕΠΟ τη «σωτήρια» διάταξη που θα κρατήσει «ζωντανό» τον Παναθηναϊκό.

Η εν λόγω διάταξη αφορά σε τριετή «περίοδο χάριτος-επιτήρησης» για τις ομάδες, όπως προβλέπεται στον αντίστοιχο της UEFA (άρθρο 57), εφόσον υπάρχουν «ειδικές συνθήκες» σε κάποια ομάδα κι αναμένεται να αποτελέσει τεράστια ανάσα για το Τριφύλλι. 

Ήδη άλλωστε υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του υφυπουργού Αθλητισμού όπως αναφέρει στη στήλη του στη "Live Sport" ο Βασίλης Βέργης, ενώ είναι κάτι που το ζήτησαν κι άλλα μέλη της κυβέρνησης, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος του υποβιβασμού για τους «πράσινους». 

Εκείνο ωστόσο που απομένει είναι η συγκατάθεση του Βαγγέλη Γραμμένου και μέσα στις προσεχείς δύο μέρες, ο διευθύνων σύμβουλος της Superleague, Βασίλης Γκαγκάτσης θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ και θα του ζητήσει να ενσωματωθεί το επίμαχο άρθρο της UEFA και στον "ελληνικό" Κανονισμό Αδειοδότησης. Από τη στιγμή που ο κ.Γραμμένος θα δώσει το "ok", θα γίνει η σχετική προσθήκη στον Κανονισμό, θα ενημερωθεί η UEFA κι ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει την υπόθεση του φακέλου αδειοδότησης που αυτή τη στιγμή δείχνει να αδυνατεί να εκπληρώσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags