Facebook Pixel Sportdog.gr | Άλλα «κόλπα» από Μαρινάκη, έτσι φτιάχνει τον «νέο Ολυμπιακό» - Πώς θα το πάρουν οι οπαδοί;
| 2018-03-20 15:33:00

Άλλα «κόλπα» από Μαρινάκη, έτσι φτιάχνει τον «νέο Ολυμπιακό» - Πώς θα το πάρουν οι οπαδοί;

του Παναγιώτη Νικολάου
Άλλα «κόλπα» από Μαρινάκη, έτσι φτιάχνει τον «νέο Ολυμπιακό» - Πώς θα το πάρουν οι οπαδοί;

Τι προβλέπει το πλάνο για τη νέα σεζόν, ποιοι «μαρτυρούν» εξελίξεις.

Μπορεί ακόμα το πρωτάθλημα να βρίσκεται στον αέρα, ωστόσο στον Ολυμπιακό έχουν βρει την ευκαιρία να προχωρήσουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, μιας και θεωρείται πολύ δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα στην τρέχουσα χρονιά, με τους Πειραιώτες να έχουν μείνει πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου.
 
Έτσι, μόνο τυχαίο δεν είναι πως ήδη κυκλοφορούν πολλά ονόματα ως υποψήφιοι στόχοι των πρωταθλητών, με την περίπτωση του νεαρού Βούλγαρου, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, να βρίσκεται τις τελευταίες μέρες δυναμικά στο προσκήνιο.
 
Ο 22χρονος εξτρέμ θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην πατρίδα του, στο Λιμάνι παρουσιάζονται να τον έχουν «σταμπάρει» εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο το ποσό που λέγεται ότι χρειάζεται για να αποκτηθεί από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας κρίνεται απαγορευτικό, στο 1,5 εκατ. ευρώ.
 
Πάντως, υπάρχει η αίσθηση ότι αν στον Πειραιά έχουν πάρει οριστική απόφαση απόκτησης για τον Βούλγαρο άσο, το deal, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, μπορεί να γίνει. Το sportdog.gr, άλλωστε, σας είχαμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό ότι η συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα και πως δεδομένα θα απασχολήσει σοβαρά το καλοκαίρι. 
 
Εξάλλου, το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται να κυνηγούν μία τέτοια περίπτωση παίκτη, νεαρού και εξελίξιμου δηλαδή, «μαρτυράει» αυτό που έχουμε επισημάνει πολλάκις για τη νέα πολιτική που θα ακολουθήσει στις μεταγραφές ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν.
 
Οι Πειραιώτες αναμένεται να ασχοληθούν με αρκετές τέτοιες περιπτώσεις τέτοιων παικτών, τύπου Ντεσπόντοφ δηλαδή, καθώς δεν υπάρχει πρόθεση να διατεθούν τα υπέρογκα μπάτζετ των προηγούμενων χρόνων για την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ, όπως έχουμε επισημάνει ξανά, στις άμεσες προτεραιότητες των Ερυθρολεύκων είναι η στροφή στην εγχώρια αγορά και συνεπώς η «ελληνοποίηση» της ομάδας.  
 
Μόνο τυχαίο δεν είναι επίσης το γεγονός ότι ήδη γράφεται πως ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να «ψωνίσει» από ομάδες που υποβιβάζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα (συγκεκριμένα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν). Ακόμα και αυτή η πρόθεση δείχνει το νέο προσανατολισμό που υπάρχει στο Λιμάνι, όσον αφορά τον τρόπο που θα χτιστεί ο «νέος Ολυμπιακός».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags