Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλος «σεισμός» στην Πάτρα, όλη η Ευρώπη στην πόλη - Αλλάζουν ζωές, κρίνονται καριέρες...
| 2018-03-20 18:25:00

Μεγάλος «σεισμός» στην Πάτρα, όλη η Ευρώπη στην πόλη - Αλλάζουν ζωές, κρίνονται καριέρες...

Sportdog Team
Μεγάλος «σεισμός» στην Πάτρα, όλη η Ευρώπη στην πόλη - Αλλάζουν ζωές, κρίνονται καριέρες...

Ποιοι έχουν την ευκαιρία τους, πώς μπορούν να την εκμεταλλευτούν.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Εθνική Παίδων για τα παιχνίδια της Elite Round του Euro U17 που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 18-27/3. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κληθεί να φέρει την πρόκριση στα ματς του 8ου ομίλου κόντρα σε Γερμανία, Σκοτία και Νορβηγία και σίγουρα οι αναμετρήσεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρουν του κοινού.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, στην Πάτρα αναμένεται να βρεθούν πάρα πολλοί σκάουτερ από το εξωτερικό και γι' αυτό αρκετοί θεωρούν πως το συγκεκριμένο τουρνουά, αποτελεί μία τρομερή ευκαιρία για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος. Βέβαια, επειδή θα γραφτούν πολλές υπερβολές, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, πως στην Πάτρα θα βρεθούν άνθρωποι από όλες τις γερμανικές ομάδες, που θα έχουν πρώτιστος στραμμένη την προσοχή τους στα δικά τους παιδιά, ενώ λόγω Σκωτίας και Νορβηγίας, θα γίνει επίσης παρέλαση και από αγγλικές ομάδες.

Όχι πως δεν έχουμε και εμείς ταλέντα για να παρακολουθήσουν, αλλά οι δικοί μας είναι «συνδυαστικά» με scouting που έτσι κι αλλιώς θα έκαναν στους δικούς τους διεθνείς. Πάντως, η συγκεκριμένη διοργάνωση, ίσως αποτελέσει και μία τεράστια ευκαιρία για τα Ελληνόπουλα που θα λάβουν μέρος. Ένα-δύο καλά παιχνίδια, μπορούν να τους βάλουν στο μπλοκάκι τεράστιων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Όσον αφορά την αποστολή της Ελλάδας, σε αυτή υπάρχουν παίκτες από όλους τους «μεγάλους», ενώ αυτός που ξεχωρίζει είναι ο μικρότερος σε ηλικία, ο Βασίλης Παυλίδης (γεννημένος στις 4/9/2002) που από το καλοκαίρι βρίσκεται στην Ακαδημία της Σάλκε προερχόμενος από τους «Μπέμπηδες 2000». Ο νεαρός άσος εντυπωσίασε τον ομοσπονδιακό κόουτς Γεωργόπουλο στο τουρνουά «Aegean Cup» που κατέκτησε η U16 μέσα στην Τουρκία.

Ιδού η αποστολή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags