Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καυτό» παρασκήνιο για Κάναντι - Ποιες κορυφαίες ομάδες από Ελλάδα πήγαν να τον... αρπάξουν!
| 2018-03-20 19:00:00

«Καυτό» παρασκήνιο για Κάναντι - Ποιες κορυφαίες ομάδες από Ελλάδα πήγαν να τον... αρπάξουν!

Sportdog Team
«Καυτό» παρασκήνιο για Κάναντι - Ποιες κορυφαίες ομάδες από Ελλάδα πήγαν να τον... αρπάξουν!

Το όνομά του έπαιξε δυνατά για δύο «μεγάλους» της Superleague!

Ο Ντάμιρ Κάναντι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να κάθεται στον πάγκο του Ατρομήτου, εξέλιξη που χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους των Παριστεριωτών, οι οποίοι είναι απολύτως ικανοποιημένοι από τη φετινή πορεία της ομάδας.

Ο Αυστριακός ξεχώρισε ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές της σεζόν και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μέχρι την ανανέωση του συμβολαίου του έριζαν οι φήμες για το μέλλον του, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό. Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, τον Κάναντι "τσέκαραν" επίσης κορυφαίες ελληνικές ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, που "ψάχτηκαν" νωρίτερα στη χρονιά για τον τεχνικό του Ατρομήτου! Πιο σοβαρό ήταν το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, για το οποίο μάλιστα ήταν ενήμερος ο Αυστριακός προπονητής. Το όνομα του Κάναντι έπαιξε για τον ΠΑΟΚ στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη όταν οι Θεσσαλονικείς εξέτασαν πολύ σοβαρά την απομάκρυνση του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από ισοπαλία με τον Πανιώνιο (2-2), που έφερε γκρίνια για τον Ρουμάνο προπονητή.

Έκτοτε ο ΠΑΟΚ έτρεξε ένα μεγάλο νικηφόρο σερί, ο Λουτσέσκου διασφάλισε τη θέση του και το θέμα του Κάναντι έπαψε να υφίσταται. Όσο για τον Παναθηναϊκό, ο Αυστριακός προτάθηκε στο Τριφύλλι ως αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη μέσω Έλληνα μάνατζερ.

Πέραν τούτου δεν υπήρξε κάποια άλλη εξέλιξη στο εν λόγω ζήτημα, με δεδομένη και την πολύ κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο Τριφύλλι, που ούτως ή άλλως δύσκολα θα πληρούσε τις προϋποθέσεις για να δελεάσει τον Κάναντι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags