Facebook Pixel Sportdog.gr | Καραπαπάς κατά Σαββίδη και αθλητικής ιστοσελίδας - Πού κολλάει η Δίκη του Θωμαϊδη (ΦΩΤΟ)
| 2018-03-20 19:28:00

Καραπαπάς κατά Σαββίδη και αθλητικής ιστοσελίδας - Πού κολλάει η Δίκη του Θωμαϊδη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Καραπαπάς κατά Σαββίδη και αθλητικής ιστοσελίδας - Πού κολλάει η Δίκη του Θωμαϊδη (ΦΩΤΟ)

Δείτε το ποστάρισμά του στο Facebook.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε το θέμα που βγήκε στην «Δίκη» σχετικά με τα τιμολόγια διαμονής σε ξενοδοχείο, των εμπρηστών  του μάνατζερ Ευαγγελόπουλου, που πλήρωσε η Dimera, η εταιρεία του Σαββίδη, όπως κατέθεσε επίσημα η υπάλληλος του ταξιδιωτικού πρακτορείου.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός που σχολιάζει ότι: «Πάρτε ρε παιδιά το sdna ένα τηλέφωνο, γιατί τόση καθυστέρηση; Αυτοί έβαζαν σε λίγα λεπτά τα θέματα της "Δίκης" στον ΣΚΑΙ! Δεν είδαν χθες; Έλειπαν; 24ωρο κοντεύει... Λέω για την κατάθεση της υπαλλήλου ταξιδιωτικού πρακτορείου που λέει επίσημα και με την υπογραφή της ότι τα τιμολόγια διαμονής των εμπρηστών σε ξενοδοχείο, την ημέρα που έκαψαν το αυτοκίνητο του μάνατζερ Ευαγγελόπουλου (μάνατζερ τότε του Κάτσε), πληρώθηκαν απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τα πήραν πίσω και πλήρωσε η Dimera!

Δηλαδή η εταιρεία του Σαββίδη! Υπάρχει λοιπόν ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ σύμφωνα με την οποία ο Μηλλιωρίδης, στέλεχος τότε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει εντολές για εμπρησμούς, υπάρχουν τιμολόγια για τη διαμονή των εμπρηστών σε ξενοδοχείο που πληρώνουν οι εταιρείες του Σαββίδη ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κάνουν την πάπια! Αλλά τώρα που το σκέφτομαι μήπως εκτός απο τις σακούλες παίρνουν τίποτα και απο την Dimera;

ΥΓ.: Που είναι οι πολέμιοι της διαφθοράς Υπουργοί να μας πούν για αυτή την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ; Που είναι οι "ευαίσθητοι" που έκαναν δικογραφίες για υποθέσεις χωρίς κανένα στοιχείο ή με καταθέσεις ανθρώπων που ήταν σε αποστολή;»

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags