20/03/18 - 21:36

Στενό μαρκάρισμα ποδοσφαιριστών σε Βασιλειάδη: Μήνυμα για άμεση εκκίνηση του πρωταθλήματος

Δεν άφησαν κανένα περιθώριο οι παίκτες.

Sportdog Team
Στενό μαρκάρισμα ποδοσφαιριστών σε Βασιλειάδη: Μήνυμα για άμεση εκκίνηση του πρωταθλήματος
707views 0shares

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη είχε το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π., αποτελούμενο από τον πρόεδρο Παναγιώτη Κόρμπο, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Γεωργίου, τον γενικό γραμματέα Βασίλη Παπαδόπουλο και τον ταμία Γιάννη Λαζανά. Μαζί τους ήταν και ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου, Θανάσης Μακρινιώτης.

Μέσω εποικοδομητικού διαλόγου που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, υπήρξε αξιολόγηση των όσων έχουν συμβεί τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεταφέρθηκε στον κύριο Υφυπουργό η πάγια θέση του Π.Σ.Α.Π., για άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Παναγιώτης Κόρμπος αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της: «Αυτό που μεταφέραμε στον κ. Βασιλειάδη ήταν η ανάγκη του ποδοσφαιριστή να παίξει ποδόσφαιρο και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα. Αυτό που είχαμε δηλώσει με την ανακοίνωση των αρχηγών το μεταφέραμε και στον Υπουργό. Όλοι οι φορείς πρέπει να συζητήσουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό γεγονός, πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι η λύση για το καλό του ποδοσφαίρου είναι ο ποδοσφαιριστής να γίνει ξανά πρωταγωνιστής και να ασχολούνται όλοι μ’ αυτόν και με τίποτα άλλο. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν εξαρτάται, όμως από τον ποδοσφαιριστή. Αν ήταν στο χέρι μας, το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε άμεσα. Αυτό είναι στο χέρι του υπουργού και στους άλλους φορείς».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ