Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μολότοφ» από Αντωνιάδη: «Ξέρει ο Γιαννακόπουλος για το 1,1 εκατ. στο ΟΑΚΑ; - Απορώ πώς κοιμούνται»!
| 2018-03-20 21:58:00

«Μολότοφ» από Αντωνιάδη: «Ξέρει ο Γιαννακόπουλος για το 1,1 εκατ. στο ΟΑΚΑ; - Απορώ πώς κοιμούνται»!

του Γιώργου Κτενά
«Μολότοφ» από Αντωνιάδη: «Ξέρει ο Γιαννακόπουλος για το 1,1 εκατ. στο ΟΑΚΑ; - Απορώ πώς κοιμούνται»!

Ατάκες-φωτιά για την επόμενη μέρα και τον... Βέμερ.

Αισιόδοξος ότι η υπόθεση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να προχωρήσει θετικά και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ να σώσει την παρτίδα για τους Πράσινους, εμφανίστηκε μέσω του sportdog.gr ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου, με το θάρρος της γνώμης που τον διακρίνει πάντα, σχολίασε ακόμα ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να μη γνωρίζει ακριβώς το μέγεθος των χρεών της ΠΑΕ η πλευρά του Γιαννακόπουλου, ενώ αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν κάποιοι να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια. 

«Πριν από λίγο καιρό κάναμε μια προσπάθεια οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, για να βοηθήσουμε την ομάδα, αλλά φάγαμε τα μούτρα μας. Μακάρι αυτά που μαθαίνουμε, τώρα, για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να γίνουν όλα πράξη και να σώσει την παρτίδα. Γιατί χρειάζεται κάποιος να σώσει την παρτίδα στον Παναθηναϊκό, δεν πηγαίνει άλλο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Α. Αντωνιάδη στο sportdog.gr

«Ξέρουν όμως ποια είναι τα πραγματικά χρέη; Ξέρουν τα πάντα; Εμείς δεν είχαμε εικόνα για το πραγματικό άνοιγμα της ΠΑΕ. Ανακάλυψα ότι μόνο στο ΟΑΚΑ το χρέος της ΠΑΕ είναι 1,1 εκατ. ευρώ. Το ξέρατε αυτό; Ρωτήσαμε τι γίνεται με τις εκρεμμότητες με τους ποδοσφαιριστές και μας είπαν ότι ήταν τακτοποιημένα όλα. Διακανονισμένα εννοούσαν, όμως, και όχι εξοφλημένα. Με αποτέλεσμα να εμφανίζεται, τώρα, κάθε μετριότατος ποδοσφαιριστής όμως ο Βέμερ, που δεν μπορούσε να αγωνιστεί ούτε στον Αχαρναϊκό, και απειλεί με αφαίρεση βαθμών ολόκληρο Παναθηναϊκό», ανέφερε στη συνέχεια ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού

Στη συνέχεια προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αναγνωρίζοντας προφανώς όμως ότι η παρουσία και μόνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο επενδυτικό σχήμα που ενδιαφέρεται, αποτελεί εγγύηση για τον σύλλογο: «Τα δημοσιεύματα δεν μπορούν να λένε τα πάντα. Να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρεθεί η λύση μέσω του Δημήτρη. Γιατί είμαι 50 χρόνια στον Παναθηναϊκό και τέτοια τραγική κατάσταση δεν θυμάμαι ποτέ ξανά. Αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα: Χρειάζεται εξόφληση των ποδοσφαιριστών που τους χρωστάει μέχρι σήμερα, να γίνει προγραμματισμός για να αποκτηθούν καινούργιοι, να δούμε τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου».

Τέλος, ο Αντώνης Αντωνιάδης αναφέρθηκε μια ακόμα φορά στην υπάρχουσα κατάσταση του συλλόγου, που εγείρει ερωτηματικά για το κατά πόσο μπορεί να υπάρξει αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Καθώς τα μισά ρεπορτάζ που αφορούν τον Παναθηναϊκό αναφέρονται στο σχέδιο Γιαννακόπουλου και τα υπόλοιπα στο ενδεχόμενο ακόμα και να δούμε την ομάδα στη Β΄ Εθνική. «Όλα είναι πιθανά με αυτά που συμβαίνουν και με όσα βλέπουμε. Απορώ όμως για ένα πράγμα: Πώς κοιμούνται ήσυχα τα βράδια ορισμένοι! Είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Β΄ Εθνική λόγω αφαίρεσης βαθμών που μπορεί να επιτυχεί κατά της ΠΑΕ κάποιος κύριος Βέμερ; Για τον Παναθηναϊκό μιλάμε, είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags