Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις, όλα για όλα για το μέλλον του Παναθηναϊκού - Πώς τον σώζει τώρα ο Δημήτρης
| 2018-03-20 23:06:00

Ραγδαίες εξελίξεις, όλα για όλα για το μέλλον του Παναθηναϊκού - Πώς τον σώζει τώρα ο Δημήτρης

του Νίκου Στεργίου
Ραγδαίες εξελίξεις, όλα για όλα για το μέλλον του Παναθηναϊκού - Πώς τον σώζει τώρα ο Δημήτρης

Πήρε αποφάσεις ο Γιαννακόπουλος; «Παίζει» η Football League;

Καθημερινές είναι πλέον οι εξελίξεις σχετικά με τα ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των επενδυτών που έχει στο πλευρό του για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η μεγάλη αλλαγή και η… σωτηρία, μάλλον δεν θα έρθει πολύ γρήγορα.

Η πιο πρόσφατη πληροφορία που υπήρξε τις τελευταίες ώρες για το συγκεκριμένο θέμα, αφορά το ταξίδι του Γιαννακόπουλου στο Λονδίνο, όπου θα έχει συνάντηση με τους ξένους επενδυτές, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό του για το πρότζεκτ Athens Alive.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο βασικός στόχος του είναι να προσπαθήσει να πείσει τους «συμπαίκτες» του να κάνουν μια σημαντική αλλαγή στο δικό τους πλάνο και να προχωρήσουν άμεσα το πλάνο για την συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζου και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Το αφεντικό της ΚΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, καθώς βλέπει πως η κατάσταση πλέον στην ΠΑΕ είναι οριακή και ότι τα… κανόνια σκάνε το ένα μετά το άλλο, ενώ το τελευταίο «χτύπημα» αφορά το κόλλημα από την UEFA, σχετικά με την διάταξη για την αδειοδότηση.

Οι Πράσινοι περίμεναν πως θα
ενσωματωθεί στον Κανονισμό Αδειοδότησης της ΕΠΟ μια διάταξη του αντίστοιχου Κανονισμού της UEFA, σύμφωνα με την οποία μπορεί να δοθεί μια τριετής περίοδος χάριτος-επιτήρησης εφόσον υπάρχουν «ειδικές συνθήκες» σε κάποια ομάδα, ωστόσο αυτό δεν έχει απαντηθεί από την Ομοσπονδία ακόμα, αν και κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί, ώστε το Τριφύλλι να πρέπει να τρέξει να πληρώσει ή να διακανονίσει τα χρέη του μέσα στις επόμενες 10 ημέρες. Από την άλλη, αν δεν τα καταφέρει, τότε δεν θα πάρει άδεια και θα… πάει με 1000 στην Football League!

Γι’ αυτό προφανώς και ο Γιαννακόπουλος αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει η αλλαγή της ΠΑΕ, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ή να υπάρξει συμφωνία με την Κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ τόσο γρήγορα.

Όλα αυτά θα προχωρήσουν, στην καλύτερη περίπτωση, το καλοκαίρι και φυσικά μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του, να ψάχνουν μία άλλη λύση που θα έδινε ανάσα στον Παναθηναϊκό. Ποια θα ήταν αυτή; Ίσως μία ταμειακή διευκόλυνση ή ένα δάνειο-προκαταβολή. Να κλείσει πάντως το deal μέσα στις επόμενες ημέρες, φαντάζει δύσκολο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags