Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χουνέρι» Γκαρσία στον Ολυμπιακό - Απίστευτο τι ετοιμάζει ο Ισπανός, θα μείνουν άφωνοι στο Λιμάνι
| 2018-03-21 09:00:00

«Χουνέρι» Γκαρσία στον Ολυμπιακό - Απίστευτο τι ετοιμάζει ο Ισπανός, θα μείνουν άφωνοι στο Λιμάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
«Χουνέρι» Γκαρσία στον Ολυμπιακό - Απίστευτο τι ετοιμάζει ο Ισπανός, θα μείνουν άφωνοι στο Λιμάνι

Λέτε να το δούμε κι αυτό; Είναι ποτέ δυνατόν;

Τη δική του... απάντηση και το δικό του μήνυμα φαίνεται πως έστειλε στον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρθία σχετικά με το πώς βλέπει το μέλλον της συνεργασίας τους. Καθώς θεωρείται πως μόνο τυχαία δεν είναι η χρονική συγκυρία της αποκάλυψης από την Ισπανία πως υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν για τον Καταλανό τεχνικό του Ολυμπιακού...

Η είδηση πως η Ρεάλ Σοσιεδάδ ενδιαφέρθηκε για τον 45χρονο προπονητή, ώστε να τον κάνει κάτοικο του Σαν Σεμπαστιάν,  δημιούργησε σίγουρα αίσθηση και έδειξε ότι παρά τα όσα στην Ελλάδα πολλοί μπορεί να πιστεύουν, ο Όσκαρ Γκαρθία διαθέτει «φαν κλαμπ» των δεξιοτήτων του. 

Μάλιστα, το νέο προέκυψε σε μια περίοδο που ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στο... τοπ της δημοφιλίας του και περνάει σίγουρα πολύ δύσκολες μέρες στο Λιμάνι.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν καταστήσει ακόμα ξεκάθαρο στον έμπειρο τεχνικό το αν θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά όπως προκύπτει, κάτι τέτοιο δεν είναι και το πλέον πιθανό μετά την πορεία και τις εμφανίσεις των Πειραιωτών από τότε που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής τους ηγεσίας ο Καταλανός.

Όπως φαίνεται όμως, η πλευρά του Ισπανού προπονητή στέλνει το μήνυμα πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να συνεργαστούν μαζί του, παρά το γεγονός πως η σεζόν του φέτος ήταν μάλλον αποκαρδιωτική, με ανεπιτυχή αποτελέσματα τόσο στη Σεντ Ετιέν, από την οποία απολύθηκε γρήγορα, όσο και στον Ολυμπιακό.

Όπως φαίνεται, η πλευρά του Όσκαρ Γκαρθία περνά το μήνυμα πως θα εξετάσει και εκείνη όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον και ότι μάλλον δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για πολύ τον Ολυμπιακό να πάρει αποφάσεις.

Άλλωστε, θα ήταν ένα έξτρα κίνητρο για τον Οσκαρ Γκαρθία να επιστρέψει στην πατρίδα του για να εργαστεί, τόσο για λόγους... εντοπιότητας όσο και επειδή πρόκειται για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά και λόγω του ότι ακόμα δεν έχει δουλέψει σε ισπανική ομάδα ως πρώτος προπονητής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags