21/03/18 - 10:50

Πρωτοσέλιδο-βόμβα για Σαββίδη - Τι «αποκαλύπτει», ποιος ο νέος «στόχος» - «Ξεφεύγει» ο Ιβάν… (ΦΩΤΟ)

Άλλα «κόλπα» από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Πού το πάει;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πρωτοσέλιδο-βόμβα για Σαββίδη - Τι «αποκαλύπτει», ποιος ο νέος «στόχος» - «Ξεφεύγει» ο Ιβάν… (ΦΩΤΟ)
18.462views 12shares

Την ώρα που υπάρχει έντονη φημολογία στο πολιτικό σκηνικό ότι γίνονται οι διεργασίες για την ίδρυση ενός νέου κόμματος που θα εκπροσωπεί τη Βόρεια Ελλάδα, με τον Ιβάν Σαββίδη να σχετίζεται με τη συγκεκριμένη κίνηση, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται και πολιτικά, πέρα από τις επιχειρηματικές κινήσεις που κάνει εδώ και χρόνια στη χώρα μας.

Μόνο τυχαία δε φαίνεται πως ήταν, άλλωστε, η «παρέμβαση» που έκανε για την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία, ζητώντας από τον ίδιο τον Βλαντιμίρ Πούτιν να μεσολαβήσει, προκειμένου να διευθετηθεί ένα θέμα που «καίει» την κυβέρνηση και μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί λύση.

Το ακόμα πιο φοβερό είναι ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη «παίζει» πολύ δυνατά στη Θεσσαλονίκη και επισκιάζει ακόμα και τα αθλητικά δρώμενα. Ενδεικτικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αrena», η οποία έχει ως πρώτο θέμα την επιστολή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στον Ρώσο πρόεδρο και, μάλιστα, τη συνοδεύει με αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς και γιατί ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε στην κίνηση αυτή.

Το γεγονός ότι δίνεται τόσο μεγάλη σημασία, αλλά και διάσταση στο συγκεκριμένο θέμα, φανερώνει οπωσδήποτε και τις μελλοντικές προθέσεις του αφεντικού του Δικεφάλου του Βορρά, που δεν μπορεί να αφορούν μόνο το… ποδόσφαιρο και τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα. Ίδωμεν... 


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ