Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραντεβού-φωτιά Ουζουνίδη με πρώην… Ολυμπιακό - Ποιος έκανε το «κονέ» - Πώς θα αντιδράσουν οι οπαδοί;
| 2018-03-21 11:30:00

Ραντεβού-φωτιά Ουζουνίδη με πρώην… Ολυμπιακό - Ποιος έκανε το «κονέ» - Πώς θα αντιδράσουν οι οπαδοί;

του Νίκου Στεργίου
Ραντεβού-φωτιά Ουζουνίδη με πρώην… Ολυμπιακό - Ποιος έκανε το «κονέ» - Πώς θα αντιδράσουν οι οπαδοί;

Πού βρέθηκε ο Έλληνας κόουτς και γιατί; Αποκάλυψη sportdog.gr!

Μπορεί να πέρασε στα «ψιλά» το πρόσφατο ταξίδι του Μαρίνου Ουζουνίδη στη Βαρκελώνη, ωστόσο είχε αρκετό «ζουμί» η συγκεκριμένη επίσκεψη του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Κι αυτό γιατί ο κόουτς του Τριφυλλιού δεν περιορίστηκε μόνο στο να παρακολουθήσει από κοντά προπονήσεις της Μπαρτσελόνα (δύο συγκεκριμένα) και το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Μπιλμπάο στο «Καμπ Νου» (2-0).

Ο Έλληνας τεχνικός είχε συνάντηση και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δύο προπονητές έκαναν ραντεβού και απήλαυσαν μαζί δείπνο, συζητώντας, φυσικά, για ποδόσφαιρο και ανταλλάσσοντας ιδέες.

Μάλιστα, το «κονέ» σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr για τη συγκεκριμένη συνάντηση έκανε ο Πέπε Σεγκούρα, ο νυν αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα και παλιός προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος μετέφερε στον τεχνικό των «μπλαουγκράνα» την επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη να συναντηθούν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποδέχθηκε αμέσως το αίτημα του προπονητή του Παναθηναϊκού, καθώς τον θυμόταν και τον γνώριζε από τη θητεία του στην Ελλάδα, έχοντας θετική άποψη για τις προπονητικές του ικανότητες.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, άλλωστε, είναι γνωστός για το ήθος και τον χαρακτήρα του και δεν υπήρχε περίπτωση να απορρίψει την πρόταση του Μαρίνου Ουζουνίδη να συναντηθούν και να τα πουν για λίγη ώρα.

Εξάλλου, το συγκεκριμένο ραντεβού σίγουρα θα έκανε πιο… σοφό τον προπονητή του Τριφυλλιού, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετράει περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις και σίγουρα θα μετέφερε λίγες από τις «γνώσεις» του στον Έλληνα τεχνικό…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags