21/03/18 - 17:34

Εξελίξεις με την επανέναρξη του πρωταθλήματος – Τι ζήτησε η Nova από τον Βασιλειάδη!

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Sportdog Team
Εξελίξεις με την επανέναρξη του πρωταθλήματος – Τι ζήτησε η Nova από τον Βασιλειάδη!
1.288views 0shares

Το μεσημέρι της Τετάρτης έλαβε χώρα η συνάντηση μεταξύ της Nova και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, κατόπιν αιτήματος του συνδρομητικού καναλιού από τις 15 Μαρτίου με κύριο ζητούμενο την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η Nova τόνισε στον υφυπουργό Αθλητισμού  ότι η Super League συνεχίζει να τηρεί  ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση για όλον τον κόσμο  του ποδοσφαίρου, χωρίς να λαμβάνει το παραμικρό μέτρο για τη θωράκιση του αθλήματος και την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε επιστολή της προς τη Nova η Super League αναφέρει ότι «… δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα…» και σχετικά με τα γεγονότα της Κυριακής 11 Μαρτίου ισχυρίζεται ότι «…ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Nova ζήτησε από τον κ. Βασιλειάδη να παρθούν αυστηρότερα μέτρα κατά των φαινομένων της βίας τα οποία, μεταξύ άλλων, έχουν απομακρύνει από τα γήπεδα τους υγιείς φιλάθλους καθώς και να σταματήσει, επιτέλους, το παιχνίδι της μετάθεσης ευθυνών από την Super League  στην Αστυνομία.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Nova,  κ. Πάνος Παπαδόπουλος μετέφερε στον κ. Βασιλειάδη την αναγκαιότητα να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα το συντομότερο δυνατό, καθώς η διακοπή του, επηρεάζει όλα τα έσοδα της αγοράς του ποδοσφαίρου και κατά συνέπεια και τα έσοδα της συνδρομητικής πλατφόρμας αλλά και των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ