22/03/18 - 01:30

Τρέχει η FIFA για Μουντιάλ – Ανέτοιμο το στάδιο στη Σαμάρα

Πιέζει η Ομοσπονδία να είναι έτοιμο.

Sportdog Team
Τρέχει η FIFA για Μουντιάλ – Ανέτοιμο το στάδιο στη Σαμάρα
647views 0shares

Η FIFA προειδοποίησε την Τετάρτη ότι πρέπει να γίνουν τεράστιες προσπάθειες για την έγκαιρη κατασκευή του γηπέδου στη Σαμάρα, το οποίο προορίζεται να φιλοξενήσει αγώνες του Μουντιάλ 2018, που ξεκινά στις 14 Ιουνίου. Με λιγότερους από τρεις μήνες που απομένουν για να φιλοξενηθεί στο 45.000 θέσεων γήπεδο, ο αγώνας του Α΄ ομίλου μεταξύ Κόστα Ρίκα και Σερβίας, ο αγωνιστικός χώρος δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη.

«Κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου, έχουμε διαπιστώσει καθυστερήσεις στη Σαμάρα», δήλωσε ο επικεφαλής των διοργανώσεων και σύμβουλος αγώνων της FIFA, Κόλιν Σμιθ, στους δημοσιογράφους. «Αυτές οι καθυστερήσεις είναι ακόμα και τώρα εμφανείς, αν και έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος. Υπάρχει όμως ένα τεράστιο έργο που πρέπει να γίνει», τόνισε ο Σμιθ και πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να παραδοθεί έγκαιρα η εγκατάσταση για να προστεθεί και ο αναγκαίος εξοπλισμός για την διοργάνωση.

Το γήπεδο έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τέσσερις αγώνες της φάσης των ομίλων, μεταξύ των οποίων και το Ρωσία-Ουρουγουάη, ένα παιχνίδι για τους «16» και ένα ακόμη για τα προημιτελικά. Τον περασμένο Αύγουστο η κατασκευάστρια εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι οι εργασίες είχαν μία καθυστέρηση 30 ημερών.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ