Facebook Pixel Sportdog.gr | Στρίβουν τιμόνι τελευταία στιγμή στον ΠΑΟ - Εξελίξεις για τη σωτηρία - Τι γίνεται με Δημήτρη!
| 2018-03-22 07:15:00

Στρίβουν τιμόνι τελευταία στιγμή στον ΠΑΟ - Εξελίξεις για τη σωτηρία - Τι γίνεται με Δημήτρη!

Sportdog Team
Στρίβουν τιμόνι τελευταία στιγμή στον ΠΑΟ - Εξελίξεις για τη σωτηρία - Τι γίνεται με Δημήτρη!

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό!

Eνέργειες προκειμένου να ξεκινήσουν επαφές με πιστωτές για να πληρωθoύν και να υπογραφούν νέους διακανονισμούς, που θα δίνουν την δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, αναμένεται να αρχίσει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Μένει να δούμε και ποιο θα είναι το ποσό που θα δώσει ο Αλαφούζος προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να φανεί αν και πόσο μπορεί να προχωρήσει αυτό το θέμα.

Σύμφωνα με τη «SportDay», άλλωστε, συνεργάτες του Mr ΣΚΑΪ υποστήριζαν πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχει αντίρρηση να δώσει τον πρώτο λόγο στον Γιαννακόπουλο για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει λόγος να απαντήσει στη σχετική επιστολή που έχει λάβει.

Επιπλέον, στέλεχος της ΠΑΕ υποστήριζε ότι: «Και στην υπόθεση με το Γουδή, δεν πήρε θέση. Ο Αλαφούζος περιμένει. Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά και να έρθει ο Γιαννακόπουλος να πάρει τον Παναθηναϊκό, θα του ανοίξει αμέσως την πόρτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags