22/03/18 - 13:15

«Ρουκέτες» από Σαββίδη για το πρωτάθλημα - Προτάσεις που θα κάνουν πάταγο στη Super League!

Στην αντεπίθεση ο Γιώργος, τι ζητάει και πώς... απειλεί.

Sportdog Team
«Ρουκέτες» από Σαββίδη για το πρωτάθλημα - Προτάσεις που θα κάνουν πάταγο στη Super League!
3.485views 0shares

O υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έθεσε τέσσερις βασικούς όρους για να δώσει την συγκατάθεσή του ώστε να επανεκινήσει πάλι το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, πήρε θέση μέσω instagram και πρότεινε τους πέντε δικούς του άξονες για την καλύτερη αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει:

«Αν νομίζετε κ.Υπουργέ ότι αυτοί οι όροι θα αποτελέσουν τον αρωγό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος είστε γελασμένος.

1) Άμεση εφαρμογή του συστήματος VAR, το οποίο προτείναμε ως ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να το χρηματοδοτήσει κιόλας.

2) Ορισμός ξένων διαιτητών, οι οποίοι δεν θα επηρεάζονται και θα τρομοκρατούνται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όπως για παράδειγμα η αλλαγή φύλλων αγώνων με συμπληρωματικές εκθέσεις μετά από 2-3 ημέρες.

3) Άμεση εφαρμογή των κανονισμών για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σε όσους εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

4) Όσον αφορά τον 4ο όρο, η λύση είναι μία. Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)! Έτσι διασφαλίζεται η διαφάνεια.

5) Όσο για τη Βία στα γήπεδα πρέπει να αναζητηθούν τα πραγματικά αίτια που προκαλούν τέτοιου είδους φαινόμενα για να εκλείψει δια παντός.

«Δεν είναι δυνατό να είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για κάποιους ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους». Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Υγ. Όσο αφορά τα μίντια σας γράφω στ’ αγγλικά: Δεν μπορείτε να μου κλείσετε το στόμα ειδικά σε έναν κόσμο με ελευθερία έκφρασης.

Δείτε το ποστάρισμα:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ