Facebook Pixel Sportdog.gr | Ισόπαλος ο Ολυμπιακός - Σκόραραν Τζούρτζεβιτς, Σεμπά και Ρομαό
| 2018-03-22 15:40:00

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός - Σκόραραν Τζούρτζεβιτς, Σεμπά και Ρομαό

Sportdog Team
Ισόπαλος ο Ολυμπιακός - Σκόραραν Τζούρτζεβιτς, Σεμπά και Ρομαό

2-2 με την ομάδα Κ-20 στο προπονητικό του Ρέντη.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Αντί παραδοσιακής προπόνησης και διτέρματος σε μικρό χώρο, ο κ. Γκαρθία και οι συνεργάτες του επέλεξαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμα το πρωί της Πέμπτης. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και με τη συμμετοχή παιδιών από την Ακαδημία του Συλλόγου μας και δη την ομάδα Νέων, έπαιξαν ένα προπονητικό φιλικό, διάρκειας τριών 20λέπτων. Οι «πορτοκαλί» και οι «μπλε» (χωρισμένοι με βάση τα χρώματα στα προπονητικά ρούχα που φορούσαν) ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, παίζοντας ωραία μπάλα. Στην πρώτη ομάδα, εκείνη των «πορτοκαλί» έπαιξαν οι Χουτεσιώτης (Σκαφίδας), Τσιμπούκας, Ένγκελς, Πανάγου, Κουγιός, Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα, Μάριν, Σεμπά και Τζούρτζεβιτς. Στους «μπλε» έπαιξαν οι Προτό (Ίβουσιτς), Μποτία, Σισέ, Σίλβα, Κούτρης, Ρομαό, Πέγιος, Βάρκας, Πάρντο, Βρουσάι, Χατζηϊωαννίδης (Λάμπρου). Έγιναν και αλλαγές, με τους Μάριν και Λάμπρου να αλλάζουν «στρατόπεδα», κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Τούρτζεβιτς έκανε για τους πορτοκαλί το 1-0 με κοντινό σουτ. Ο Πάρντο είχε δύο καλά σου, το ένα εκ των οποίων εξουδετέρωσε με ωραία απόκρουση ο Χουτεσιώτης. Ο Κούτρης δοκίμασε ξανά να νικήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα, αλλά εκείνος εκ νέου αντέδρασε εξαιρετικά και απέκρουσε. Ο Κουγιός δοκίμασε να σκοράρει με σουτ απέναντι από τον Προτό, αλλά αστόχησε για λίγο, ενώ ο Πάρντο έκανε στη συνέχεια ακόμη ένα καλό σουτ, στην κίνηση, έπειτα από κόρνερ, λίγο άστοχο. Σε μία ωραία αντεπίθεση των «πορτοκαλί» ο Τζούρτζεβιτς βρήκε τον Οτζίτα που σούταρε, αλλά αστόχησε για λίγο. Ο Σεμπά, μετά από ωραία προσπάθεια του Τζούρτζεβιτς, πάσα του στον Οτζίτζα και ασίστ του Βέλγου, έκανε το 2-0 για τους «πορτοκαλί», με σουτ από μικρή απόσταση. Ο Ρομαό εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισαν οι «μπλε» σε ανατροπή του Σκαφίδα στον Πέγιο και μείωσε σε 2-1. Το τελικό 2-2 έκανε ο Βάρκας, με υπέροχο γυριστό σουτ, ενώ είχε προηγηθεί ένα εξαιρετικό σουτ του Κούτρη, το οποίο ο Σκαφίδας εξουτέρωσε.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη «ρουτίνα» των ασκήσεων, να παίξουν μπάλα και να «ξεμουδιάσουν», αφού η διακοπή του πρωταθλήματος τους έχει αφήσει δίχως αγωνιστική δράση. Ο Όσκαρ Γκαρθία τσέκαρε εκ νέου, την αγωνιστική τους ετοιμότητα, αλλά είδε ξανά από κοντά και μερικούς νεαρούς και ανερχόμενους παίκτες, από τα σπλάχνα του Συλλόγου μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags