Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερά πράγματα: Συμφωνεί με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, απέναντι στον Ολυμπιακό - Μπάχαλο στο πρωτάθλημα!
| 2018-03-22 16:26:00

Φοβερά πράγματα: Συμφωνεί με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, απέναντι στον Ολυμπιακό - Μπάχαλο στο πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Φοβερά πράγματα: Συμφωνεί με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, απέναντι στον Ολυμπιακό - Μπάχαλο στο πρωτάθλημα!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται τις τελευταίες ώρες...

Την πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη, προκειμένου να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, υπέγραψε και ο ΠΑΟΚ μετά την ΑΕΚ, ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά επισήμανε ορισμένες παρατηρήσεις, κυρίως πάνω στο VAR.

Οι Ασπρόμαυροι επιμένουν πάνω σε αυτό το θέμα, θέλοντας να ξεκινήσει από την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, όπως, άλλωστε, ήδη έχει εξαγγελθεί από τους συναρμόδιους υπουργούς. Άλλωστε, ο Δικεφάλος του Βορρά το έχει αιτηθεί πρώτος από όλους από πέρσι...

Παράλληλα, από την Τούμπα τονίζουν πως «το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε παρατεταμένη κρίση εδώ και πολλά χρόνια κι όχι τώρα τελευταία και ο ΠΑΟΚ το έχει επισημάνει και καταγγείλει πολλάκις με τη σειρά του και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο είναι συνεχώς το θύμα αυτής της κρίσης». 

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Αν κάποιοι ανακάλυψαν τώρα την... Αμερική μάλλον έβλεπαν το δέντρο κι έχαναν το δάσος ως τώρα».

Μετά από την Ένωση, λοιπόν, και ο ΠΑΟΚ συμφωνεί με την πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη, την ώρα που ο Ολυμπιακός, ΑΕΛ και Ξάνθη έχουν εκφράσει και επίσημα με επιστολή τους τη διαφωνία τους, με τους πρωταθλητές, μάλιστα, να βγάζουν μια πολύ επιθετική ανακοίνωση. Μένει, λοιπόν, να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα κι αν η επανέναρξη του πρωταθλήματος μπορεί να τιναχθεί στον αέρα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags