Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις Χέμεθ για Λιβάγια-Αραούχο! Τους θέλει πίσω στη Λας Πάλμας;
| 2018-03-22 17:35:00

Αποκαλύψεις Χέμεθ για Λιβάγια-Αραούχο! Τους θέλει πίσω στη Λας Πάλμας;

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Χέμεθ για Λιβάγια-Αραούχο! Τους θέλει πίσω στη Λας Πάλμας;

Τί θα γίνει με τους δύο επιθετικούς της ΑΕΚ και τι είπε για Εμενίκε.

Όπως είχε κάνει ξανά πρόσφατα, ο Πάκο Χέμεθ γνωστοποίησε την επιθυμία του να προπονήσει τους Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια στο ρόστερ της Λας Πάλμας.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στη Canarias en Hora και εξέφρασε την άποψή του ότι οι δύο άσοι, που αγωνίζονται ως δανεικοί στην ΑΕΚ, θα προσέφεραν σημαντικές λύσεις στη Λας Πάλμας.

Τέλος αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Εμενίκε για τον οποίο ξεκαθάρισε πως δεν ευθύνεται για την έλευσή του, ενώ τον χαρακτήρισε μία κακή επιλογή, αφού δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν μπορεί να βοηθήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν είχε τη δυνατότητα επιστροφής του Αραούχο: «Δεν έφερα τον Αραούχο το χειμώνα γιατί πίστευα ότι θα έρχονταν άλλοι ποδοσφαιριστές. Δεν πίστευα πως ο Αραούχο ήταν ένας ποδοσφαιριστής που χρειαζόμασταν τότε, αλλά αν μπορούσα να τον φέρω τώρα, δεν θα υπήρχε καμία αμφιβολία πως θα το έκανα. Είχαμε τον Ρεμί και τον Τανάν και πίστευα πως μπορούσαμε να φέρουμε διαφορετικού τύπου παίκτη. Αυτός τελικά δεν ήρθε όπως και ο Αραούχο. Έτσι μείναμε χωρίς επιλογές».

Για το αν μπορούσε να επιστρέψει ο Λιβάγια: «Ο Λιβάια συγκεκριμένα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει. Δεν μου προτάθηκε. Ο μόνος ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Λας Πάλμας και μου έδωσαν τη δυνατότητα να έρθει ήταν ο Αραούχο. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υπήρχε η δυνατότητα να έρθει ο Λιβάια, τότε αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν εδώ. Ποτέ δεν έπεσε στο τραπέζι η πιθανότητα να επιστρέψει ο Λιβάια. Χρειαζόμασταν έναν επιθετικό και θα ήταν εδώ. Γιατί να ψάξουμε σε άλλη θέση».

Για τον Εμενίκε: «Φέραμε τον Εμενίκε, ο οποίος είναι ένας παίκτης που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Αυτό μας υποχρέωσε να μείνουμε χωρίς επιθετικό για να ανταγωνιστεί τον Καλέρι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ανταγωνισμός καθώς φέραμε τον Εξπόσιτο. Είμαι υπεύθυνος για τους παίκτες για τους οποίους έδωσαν την έγκριση προκειμένου να έρθουν, και δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη για εκείνους που δεν αποτελούν εισήγησή μου. Θα μου άρεσε να δω τον Εμενίκε γιατί είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, όμως έχει έρθει σε μία κατάσταση που δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται και δεν μπορεί να μας προσφέρει πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags