Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για Γκαρσία – Ξανά στα δικαστήρια οι δύο ομάδες!
| 2018-03-22 18:15:00

Νέα κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για Γκαρσία – Ξανά στα δικαστήρια οι δύο ομάδες!

Sportdog Team
Νέα κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για Γκαρσία – Ξανά στα δικαστήρια οι δύο ομάδες!

Ετοιμάζονται για ακόμα μία μεγάλη… μάχη.

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, σε τρίτο και τελευταίο βαθμό, για διαφορετικούς λόγους, κατά της απόφασης –της Επιτροπής Εφέσεων του Δημήτρη Σκουτέρη, για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους ντέρμπι, στο γήπεδο της Τούμπας, που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Θυμίζουμε, η Επιτροπή Εφέσεων, που έβγαλε την απόφαση γύρω στη 1 το βράδυ, πριν το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, είχε «επιστρέψει» στον ΠΑΟΚ τους 3 βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί πρωτόδικα για το αντικείμενο στον Όσκαρ Γκαρσία, ενώ είχε «εξαφανίσει» και την τιμωρία των 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Με την προσφυγή του στο διαιτητικό δικαστήριο, ο Ολυμπιακός αντιδράει και ζητάει να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση, ενώ ο Δικέφαλος ζητάει να ξαναγίνει το ματς!

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.03.2018 ΏΡΑ: 16.30

1. Προσφυγή ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 2)της υπ΄αριθμ. 9/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ , η οποία έκανε κατ΄ ουσίαν δεκτή την έφεση της πρώτης καθ ής κατά της υπ’ αριθμ. 66/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League Ελλάδας, εξαφανίζοντας την τελευταία ως προς τις διατάξεις: α)της πειθαρχικής ποινής αφαίρεσης από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και β) της πειθαρχικής ποινής διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες, δεχόμενη ότι η εκκαλούσα τέλεσε την πράξη του άρθρου 15 πργ.3 περ ε΄εδ.α΄ΠΚ και την πράξη του άρθρου 21 πργ.3,ΙΙ β΄.

2. Προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της 1) από 11/03/2018 με αριθμό 9/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία δημοσιεύθηκε στις 10.03.2018 και γνωστοποιήθηκε στις 11.03.2018 ,και 2) ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags