Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωσε παίκτη-έκπληξη ο Σκίμπε!
| 2018-03-22 19:18:00

Αποθέωσε παίκτη-έκπληξη ο Σκίμπε!

Sportdog Team
Αποθέωσε παίκτη-έκπληξη ο Σκίμπε!

Για ποιον... έσταξε μέλι ο ομοσπονδιακός τεχνικός;

Η κλήση του Ευθύμη Κουλούρη στην Εθνική Ελλάδας για τα επερχόμενα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο προκάλεσε έκπληξη. ωστόσο ο Μίκαελ Σκίμπε υπεραμύνθηκε της επιλογής του λέγοντας τα καλύτερα για τον νεαρό φορ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό με την Ελβετία:

"Πρώτα απ'ολα θέλουμε να παίξουμε καλά και να δείξουμε ότι ήμασταν σε θέση να σταθούμε στο Μουντιάλ. Παίζουμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, όπως η Ελβετία και μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. 
 
Καλέσαμε 27 παίκτες, αν και έχουμε απουσίες, όπως αυτή του Μάνταλου, που θα βρίσκεται κοντά μας σύντομα, στο φιλικό με το Ιράν ελπίζω να είναι παρων. Βλέπω πολλά παιχνίδια στην Ελλάδα και κοιτάω τους παίκτες. Περιμένω βασικά να βρω επιθετικους, όμως είναι εδώ ο Καρελης, που είναι εξαιρετικός, και ο Κουλούρης που είναι νέος αλλά πολύ καλός και πιστεύω πως θα κάνει εξαιρετική καριέρα και θα καλείται συχνά. 
 
Ενόψει του Nations League ελπίζω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προβιβαστουμε στο δεύτερο γκρουπ, όπως φυσικά και ότι θα προκριθούμε στο Euro. Ο Καρνεζης, ο Σωκράτης, ο Μανωλάς, ο Μήτρογλου και ο Τοροσίδης θα είναι βασικοί αύριο. Δεν θέλω να πω περισσότερα! 
 
Ο Καρελης και ο Κουλούρης παίζουν επίσης επιθετικοί, αλλά αύριο θα παίξει ο Μήτρογλου κι εκείνοι θα μπουν στη συνέχεια. Τον Καρελη πιστεύω θα τον δω περισσότερο στο επόμενο φιλικό. Νομίζω μας ταιριάζει το σύνηθες σύστημά μας, το 4-2-3-1 και θα επιμείνω σε αυτό, στηριζόμαστε άλλωστε αρκετά στους πλάγιους. 
 
Έχουμε καλούς νέους παίκτες, τον Πέλκα, τον Λάζαρο, τον Μπακασετα, τον Λημνιό, μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με την ικανότητα τους να παίζουν στα άκρα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags