Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστολή σε Βασιλειάδη για Σαββίδη: «Φύλακας-άγγελος μας ο Ιβάν» - Ποιος την έστειλε
| 2018-03-23 10:27:00

Επιστολή σε Βασιλειάδη για Σαββίδη: «Φύλακας-άγγελος μας ο Ιβάν» - Ποιος την έστειλε

Sportdog Team
Επιστολή σε Βασιλειάδη για Σαββίδη: «Φύλακας-άγγελος μας ο Ιβάν» - Ποιος την έστειλε

Χειρονομία που μετράει.

Για την οικονομική και ψυχολογική βοήθεια στα παιδιά του από τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε χθες ο φίλαθλος του Δικεφάλου από τον Πειραιά, Βασίλης Νικολόπουλος, που απέστειλε και επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε αυτήν:

Κύριε υπουργέ,

Ονομάζομαι Βασίλης Νικολόπουλος, είμαι φίλαθλος του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωσταντινουπολιτών και είμαι πατέρας 4 παιδιών. Θα εκτιμούσα πάρα πολύ να ρίξετε μια ματιά στην ακόλουθη επιστολή την οποία σας αποστέλλω ως απάντηση σε μια δική σας απορία σε συνέντευξη στην οποία «συγκλονισμένος» παρακολουθήσατε τα γεγονότα της 11/03/2018 που συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και απορούσατε τί θα πείτε σε ένα παιδί που βλέπει έναν πρόεδρο μιας ποδοσφαιρικής ομάδας να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας……

Για να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση και για να σας βοηθήσω θα σας αναφέρω λεπτομερώς τι απάντησα στα παιδιά μου και ιδιαίτερα στον γιο μου τον Σήφη… Τον πήρα αγκαλιά και αφού του χάιδεψα τα μαλλιά του είπα πως πριν από 5 χρόνια περίπου αυτός και η αδερφούλα του η Άννα – Μαρία χρειάστηκαν να κάνουν ένα πάρα πολύ σοβαρό χειρουργείο στο κεφαλάκι τους (Τα δυο παιδιά έπασχαν από συνδρομική κρανιοσυνοστέωση πολύ σοβαρής μορφής και έπρεπε να μεταβούν άμεσα στο εξωτερικό για μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση).

"Σε αυτή λοιπόν την τόσο κρίσιμη και σοβαρή κατάσταση και ενώ βρίσκαμε κλειστές πόρτες και «φιλάνθρωποι άνθρωποι» του Θεού, αγόρι μου μας έκλειναν με τον πιο αισχρό τρόπο την πόρτα κατάμουτρα στην προσπάθεια να σώσουμε εσένα και την αδερφούλα σου είχαμε απελπιστεί… γιατί δεν μας έδινε κάποιος την ευκαιρία να σας κάνουμε καλά και να σώσουμε ότι πιο πολύτιμο έχουμε…..εσάς τα παιδιά μας.

Τότε αγόρι μου βρέθηκε αυτός ο κύριος (ο κύριος Σαββίδης ) και μόλις έμαθε για σένα και την αδερφούλα σου χωρίς να το σκεφτεί ούτε μια μέρα μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε μην ανησυχείτε θα σας βοηθήσω εγώ….και μπορέσαμε να πάμε να κάνουμε καλά το κεφαλάκι σας….”

Για την οικογένεια μας κύριε υπουργέ ο κύριος Σαββίδης είναι πολλά παραπάνω από πρόεδρος - ιδιοκτήτης της αγαπημένης μας ομάδας. Για εμάς ο κύριος Σαββίδης είναι μέλος της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ. Και πράγματι εκείνο το βράδυ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ…έκανε ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. Αυτό είπα και στα παιδιά μου κύριε υπουργέ ότι ο κύριος Σαββίδης έκανε ΛΑΘΟΣ.

Το ξέρει και ο ίδιος για αυτό άλλωστε και βγήκε αντρίκεια και ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!Και εμείς στην δική μας οικογένεια κύριε Υπουργέ όταν μας ζητάνε συγνώμη ξέρουμε να συγχωρούμε….

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω με απόλυτη σιγουριά πως τα ίδια συναισθήματα με την δική μας οικογένεια έχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ οικογένειες στις οποίες ο κύριος Σαββίδης έχει γίνει ο φύλακας - άγγελος τους και τρέφουν τα ίδια συναισθήματα με εμάς…Δε φτάνουν εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις να περιγράψουν τι ακριβώς σημαίνει για όλους εμάς ο κύριος Σαββίδης. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας….

Με εκτίμηση

Βασίλης Νικολόπουλος

Υ.Γ. Είναι άδικο να φορτώνεται ΟΛΑ τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου σαν αποδιοπομπαίος τράγος ο κύριος Σαββίδης…

Υ.Γ.2.Εμείς μαζί για μια ζωή (ΠΑΟΚ)

Υ.Γ.3. Τι είσαι για μένα κανείς δε ξέρει (ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags