Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτά ειπώθηκαν για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός – Απόρριψη μάρτυρα-κλειδί και αφαίρεση βαθμών
| 2018-03-23 18:22:00

Αυτά ειπώθηκαν για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός – Απόρριψη μάρτυρα-κλειδί και αφαίρεση βαθμών

Sportdog Team
Αυτά ειπώθηκαν για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός – Απόρριψη μάρτυρα-κλειδί και αφαίρεση βαθμών

Τι συνέβη στο Διαιτητικό για το ματς που δεν έγινε ποτέ.

Η υπόθεση του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός εκδικάστηκε την Παρασκευή στο διαιτητικό δικαστήριο, το οποίο αποτελείται από τρεις Αρεοπαγίτες δικαστές και δύο δικηγόρους. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, την οποία εκπροσώπησαν οι Μπίρδας, Σημαιοφορίδης και Μαυρομάτης αιτήθηκαν την κατάθεση ως μάρτυρα-κλειδί του γιατρού του αγώνα, κάτι που απορρίφθηκε, παρ'όλα αυτά η πλευρά των Θεσσαλονικιών ενημέρωσε, ότι τη Δευτέρα ο γιατρός θα δώσει ένορκη κατάθεση σε συμβολαιογράφο και θα σταλεί στο γραπτό υπόμνημα που θα αποστείλει στο Δικαστήριο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανέλαβε τη θέση της, ότι εκπρόθεσμα δηλώθηκε ο Γκαρθία στο φύλλο αγώνα και χαρακτήρισαν απαράδεκτη τη συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλο, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Από την άλλη πλευρά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Λίβα και Σιμπιλιά που ζήτησαν να αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ, τους οποίους είχε πάρει πίσω με έφεση με τη γνωστή απόφαση Σκουτέρη, στις 01:00 τα ξημερώματα της προπροηγούμενης Κυριακής. Ζήτησαν δηλαδή να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση, θεωρώντας τον ΠΑΟΚ υπαίτιο για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr, δόθηκε προθεσμία μέχρι την Τρίτη στις 15:00 το μεσημέρι για την υποβολή υπομνημάτων και από τις δύο πλευρές, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση και επιτέλους να… ολοκληρωθεί το ντέρμπι της Τούμπας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags