Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη «μαγκιά» από τον Χιμένεθ - Αυτόν «καθαρίζει» από την ΑΕΚ και τους αφήνει όλους άφωνους
| 2018-03-23 22:35:00

Απίστευτη «μαγκιά» από τον Χιμένεθ - Αυτόν «καθαρίζει» από την ΑΕΚ και τους αφήνει όλους άφωνους

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτη «μαγκιά» από τον Χιμένεθ - Αυτόν «καθαρίζει» από την ΑΕΚ και τους αφήνει όλους άφωνους

Μεγάλη απόφαση από τον Μανόλο, δείχνει ότι δεν έχει κόμπλεξ.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει κάνει σούπερ σεζόν φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές, ωστόσο μοιραία στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ υπάρχουν και κάποιες «ανορθογραφίες», που οι υπεύθυνοι της ομάδας καλούνται να διορθώσουν το καλοκαίρι ενόψει της νέας σεζόν.

Μία απ’ αυτές ακούει στο όνομα του Ερίκ Μοράν, ο οποίος δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στις συνθήκες της ομάδας και όποτε χρειάστηκε να βοηθήσει, ακόμα και στα τελευταία δύσκολα παιχνίδια, παρουσιάστηκε ξεκάθαρα κατώτερος των περιστάσεων.

Είναι επόμενο, λοιπόν, στην Ένωση να υπάρχουν σκέψεις αποχώρησης του 26χρονου μέσου, κάτι το οποίο, όμως, δεν είναι εύκολο να συμβεί, καθώς ο Ισπανός άσος υπέγραψε μόλις τον περασμένο Γενάρη συμβόλαιο 3,5 ετών με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο παίκτης δεν αναμένεται να συναινέσει τόσο γρήγορα σε διακοπή συμβολαίου, βέβαια, καθώς λογικό είναι να αξιώσει ό,τι καλύτερο μπορεί ως αποζημίωση, εκτός αν προκύψει κάποια πρόταση για την αγορά του, κάτι που δε μοιάζει και τόσο πιθανό ενδεχόμενο με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Το φοβερό στην υπόθεση είναι, πάντως, πως θετικός για την αποδέσμευση του Ερίκ Μοράν είναι και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτησή του! Προφανώς ο Ισπανός τεχνικός αναγνωρίζει το «λάθος» του στη συγκεκριμένη μεταγραφή και βλέπει πως ο παίκτης δεν είναι σε θέση να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

 Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο κόουτς της Ένωσης αναμένεται να έχει σημαντικό λόγο στις καλοκαιρινές μεταγραφές του συλλόγου, επομένως δε θέλει να κρατήσει στο ρόστερ έναν παίκτη που έχει φέρει ο ίδιος και δεν μπορεί να προσφέρει. Η επιθυμία του Ισπανού προπονητή είναι να... γλιτώσει από την παρουσία του, προκειμένου να μπορεί να κάνει νέες προτάσεις στη διοίκηση, με την ελπίδα, φυσικά, αυτή τη φορά να έχουν καλύτερη τύχη οι επιλογές του... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags