Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός - Επιτυχίες που δίνουν ελπίδα στο Τριφύλλι!
| 2018-03-24 14:32:00

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός - Επιτυχίες που δίνουν ελπίδα στο Τριφύλλι!

Sportdog Team
Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός - Επιτυχίες που δίνουν ελπίδα στο Τριφύλλι!

Έτσι μπορεί να δει με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα.

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομαδα Κ15 του Παναθηναϊκού, που επικράτησε 4-0 του Πλατανιά και για πρώτη φορά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του νοτίου ομίλου, καθώς αποσπάστηκε 4 βαθμούς από τον Ολυμπιακό μία αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος και το τελευταίο παιγνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα είναι διαδικαστικου χαρακτήρα.

Υπό τις οδηγίες του Θωμά Μαυρουδή ο Τσοντάκης έγραψε το 1-0, ο Δημοσθενιάδης το 2-0 και το 3-0, ενώ ο Φρόκου διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Επόμενο βήμα η συμμετοχή στον τελικό του πρωταθληματος μετά το Πάσχα απέναντι στον ΠΑΟΚ, πρωταθλητή του βορείου ομίλου σε ουδέτερη έδρα.

Επιπλέον η Κ17 θα συμμετάσχει στο φάιναλ φορ με ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά το 2012, ενώ η Κ20 βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος σε όλη την μέχρι τώρα διάρκειά του.

Όλες αυτές η επιτυχίες δείχνουν το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται υπό την καθοδήγηση του Τάκη Φυσσα. Οι παίκτες απορροφούν σαν σφουγγάρι την νοοτροπία του, που διακρίνεται από ηρεμία και ανταγωνιστικότητα, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η νίκη. Οι επιτυχίες των ομάδων του Παναθηναικού δίνουν ελπίδα και όραμα για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags