Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα δήλωση από Λαϊφη για το μέλλον του - Τι είπε για Ολυμπιακό
| 2018-03-24 15:38:00

Νέα δήλωση από Λαϊφη για το μέλλον του - Τι είπε για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Νέα δήλωση από Λαϊφη για το μέλλον του - Τι είπε για Ολυμπιακό

Ανατρέπει τα δεδομένα;

Μέχρι πρότινος ακουγόταν ότι η Σταντάρ Λιέγης θα προχωρήσει στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαϊφη από τον Ολυμπιακό, όμως ο Κύπριος αμυντικός με νέες του δηλώσεις τόνισε ότι θα ήθελε να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς Κύπριου αμυντικού στο sigmalive:

Μπόλικα συγχαρητήρια και μπράβο για τον τίτλο (κατέκτησε το κύπελλο με τη Σταντάρ)! Είναι και ο πρώτος της καριέρας σου. Λόγω τιμωρίας έμεινες εκτός, πώς έζησες τον τελικό από τον πάγκο;

«Είναι πολύ διαφορετικό το παιχνίδι από τον πάγκο και ιδιαίτερα σε ένα σημαντικό παιχνίδι όπως ήταν ο τελικός Κυπέλλου. Υπήρχε μεγάλη αγωνία, άγχος και η ένταση ήταν πολύ μεγάλη».

Πώς ήταν η χρονιά για σένα;

«Αν και ομαδικά δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, εγώ προσπαθούσα να δουλεύω και να κερδίζω κάθε εβδομάδα θέση στην ενδεκάδα. Είμαστε προς το τέλος της σεζόν και είμαι ικανοποιημένος ιδιαίτερα και μετά την κατάκτηση Κυπέλλου».

Αγωνίζεσαι σ’ ένα πρωτάθλημα που θεωρείται συνδετικός κρίκος για πιο πάνω. Πώς το αντιλαμβάνεσαι αυτό;

«Έτσι είναι, είναι ένα αρκετά καλό πρωτάθλημα, το οποίο παρακολουθούν διαρκώς σκάουτερ. Δεν υπάρχει εφησυχασμός, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, στο οποίο μπορεί να κριθείς, πρέπει να δίνεις πάντα τον καλύτερό σου εαυτό».

Πάνε αρκετοί μήνες από την παραμονή σου στο Βέλγιο, πες μας λίγο τις διαφορές και τα κύρια στοιχεία του βελγικού πρωταθλήματος.

«Υπάρχουν αρκετές διαφορές και νοοτροπίες στο βελγικό πρωτάθλημα σε σχέση με το κυπριακό. Παίζεται γρήγορο ποδόσφαιρο, είναι απρόβλεπτο, με πολλές ανατροπές. Για παράδειγμα, εμείς πέρσι δεν καταφέραμε να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη εξάδα, όμως φέτος είμαστε κυπελλούχοι. Επίσης, υπάρχουν διαφορές στις ποινές, κίτρινες και κόκκινες κάρτες π.χ. επανεξετάζονται κλπ».

Γνωρίζουμε ότι ο δανεισμός σου ολοκληρώνεται τώρα με το τέλος της σεζόν, θα επιστρέψεις στον Ολυμπιακό όπου ανήκεις;

«Δεν γνωρίζω ακόμη. Προς το παρόν ανήκω στον Ολυμπιακό».

Θα ήθελες με τη νέα σεζόν να πάρεις θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού;

«Θα ήθελα, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Στόχος μου να καθιερωθώ και να παίξω σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Τον περασμένο Ιανουάριο είχες προτάσεις από άλλες ομάδες ή ενδιαφέρον από κάποια κυπριακή ομάδα;

«Μόνο ενδιαφέρον, δεν υπήρχε καμία επίσημη πρόταση».

Η Ανόρθωση θα βγει Ευρώπη φέτος, πώς βλέπεις εσύ από μακριά την κατάσταση;

«Χαίρομαι που βλέπω την πρώην ομάδα μου να βγαίνει Ευρώπη μετά από τόσο καιρό. Το ζητούσε εδώ και χρόνια. Φέτος έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, πήρε σημαντικές νίκες σε χρονικά καθοριστικές στιγμές και πήρε αυτό που στόχευε».

Λίγα λόγια για τον Λέβι:

«Είναι ο προπονητής που ζητάει και επιβάλλει την πειθαρχία στους παίχτες του. Δεν έχω τις καλύτερες στιγμές να θυμάμαι προσωπικά με τον Λέβι στην Ανόρθωση. Είναι γεγονός πως δεν δίνει και πολλές ευκαιρίες στους Κύπριους παίκτες».

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον του Κωνσταντίνου Λαΐφη;

«Εύχομαι να έχω υγεία, να μπορώ να κυνηγώ αυτά που ονειρεύομαι από παιδί. Βήμα βήμα να ανεβαίνω και να καθιερώνομαι σε μεγάλα πρωταθλήματα».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags