Facebook Pixel Sportdog.gr | Δώρο επιβράβευσης στην ΑΕΚ – Ευχαριστίες από Ελβετούς
| 2018-03-24 16:57:00

Δώρο επιβράβευσης στην ΑΕΚ – Ευχαριστίες από Ελβετούς

Sportdog Team
Δώρο επιβράβευσης στην ΑΕΚ – Ευχαριστίες από Ελβετούς

Τι προσέφερε ο Χιμένεθ στους παίκτες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το Σαββατοκύριακο, αφού και αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν, αλλά και ως μια μορφή επιβράβευσης για τις καλές εμφανίσεις τους στα φιλικά απέναντι σε Λαμία (5-0) και Παναιτωλικό (4-0). Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να εκμεταλλευτεί και αυτός το κενό που υπάρχει λόγω των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων, ταξιδεύοντας για την πατρίδα του, την Ανδαλουσία. Θα επιστρέψει τη Δευτέρα, καθώς στις 18:00 υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στα Σπάτα.

Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ αποχαιρέτησε λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου και η αποστολή της εθνικής Ελβετίας. «Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Είμαστε υποχρεωμένοι από την φιλοξενία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για αυτό το εκπληκτικό αθλητικό κέντρο» ήταν τα λεγόμενα των Ελβετών, κατά την αποχώρησή τους από τα Σπάτα. Οι Ελβετοί είχαν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις, όπως και στο κέντρο αποκατάστασης, κάτι που εκτίμησαν δεόντως.

Εν τω μεταξύ, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι "Skysports" βρέθηκε στην Αθήνα. Μάλιστα, οι Βρετανοί ζήτησαν το σχόλιο του Μηνά Λυσσάνδρου για τα θλιβερά γεγονότα της Τούμπας. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο κόσμος φοβάται να πάει στο γήπεδο και αυτό είναι αποτυχία όλων μας. Έχουμε αποτύχει ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται να παρέμβει η FIFA για να το αντιληφθούμε αυτό. Αρκεί μια επίσκεψη οποιαδήποτε Κυριακή σε ένα ελληνικό γήπεδο και θα δει κανείς πως είναι σχεδόν άδειο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags