Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αιχμηρό» μήνυμα Σαββίδη κατά Βασιλειάδη: «Υπάρχει και η Β. Ελλάδα…»
| 2018-03-24 20:35:00

«Αιχμηρό» μήνυμα Σαββίδη κατά Βασιλειάδη: «Υπάρχει και η Β. Ελλάδα…»

Sportdog Team
«Αιχμηρό» μήνυμα Σαββίδη κατά Βασιλειάδη: «Υπάρχει και η Β. Ελλάδα…»

«Καρφί» κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού!

Με αφορμή την ακύρωση της επίσκεψης του Γιώργου Βασιλειάδη στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Σαββίδης τοποθετήθηκε μέσω Instagram και… πρότεινε στην Υφυπουργού Αθλητισμού να δώσει μεγαλύτερη βάση στους κατοίκους της Βορείου Ελλάδας.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του ότι για το καλό του ποδοσφαίρου θα πρέπει να γίνοντας συναντήσεις και σε άλλες πόλεις πέραν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

"Κύριε Βασιλειάδη δεν χρειάζεται να ακυρώνετε τις επισκέψεις σας στην Θεσσαλονίκη... Έχει και εδώ κατοίκους ξέρετε, Ελλάδα είναι και εδώ! Υπάρχουν ομάδες στην Θεσσαλονίκη και στην Βόρεια Ελλάδα, που θέλουν να ακουστούν. Μην τους αγνοείτε.

Υ.Γ. 1 Αν κάποιοι ενδιαφέρονται όπως διατυμπανίζουν για ένα καθαρό ποδόσφαιρο ας έρθουν να καθίσουμε όλοι μαζί, χωρίς διάκριση μικρών-μεγάλων, για να βγούμε επιτέλους από το τέλμα που έχουμε περιέλθει. Κι αυτές οι συναντήσεις να γίνονται όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Υ. Γ. 2 Σταματήστε να εμπλέκετε την πολιτική στο ποδόσφαιρο (1926 λέξεις για Σαββίδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, 0 λέξεις για Μαρινάκη). Επιτέλους να μιλήσουμε μόνο για ποδόσφαιρο!".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags