Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή παραδοχή Εσιέν - Τους... κούφανε με αυτό που είπε!
| 2018-03-24 23:54:00

Τρομερή παραδοχή Εσιέν - Τους... κούφανε με αυτό που είπε!

Sportdog Team
Τρομερή παραδοχή Εσιέν - Τους... κούφανε με αυτό που είπε!

Δεν περίμενε κανείς τη συγκεκριμένη αποκάλυψη...

Πριν "νικηθεί" από τους τραυματισμούς και δει την καριέρα του να πέφτει κατακόρυφα, ο Μίκαελ Εσιέν ήταν ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο. Γι' αυτό άλλωστε και η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2015 έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, άσχετα αν η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο τελικά απογοήτευσε τους πάντες.

Ο Γκανέζος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρεάλ και Μίλαν, ωστόσο τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στην Τσέλσι, για λογαριασμό της οποίας έπιαξε από το 2005 μέχρι το 2013, μετρώντας 168 συμμετοχές και 17 γκολ.

Μάλιστα, τις περισσότερες από τις σεζόν του Εσιέν στο Λονδίνο η Τσέλσι πάλευε για το πρωτάθλημα Αγγλίας με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι δύο ομάδες είχαν ισχυρή κόντρα και στην Ευρώπη, καθώς αναμετρήθηκαν στον επεισοδιακό τελικό του Champions League το 2008.

Συνεπώς, σίγουρα προκαλεί τεράστια εντύπωση η πρόσφατη ατάκα του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι από μικρός ήταν και παραμένει υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να το δηλώσω, αλλά πάντα ήμουν μεγάλος υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", αποκάλυψε ο Εσιέν σε τηλεοπτικό σόου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags