Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχει «ξεφύγει» τελείως ο Πανιώνιος, δεν υπάρχει αυτό το deal - Τύφλα να ’χουν οι μεγάλοι!
| 2018-03-25 09:30:00

Έχει «ξεφύγει» τελείως ο Πανιώνιος, δεν υπάρχει αυτό το deal - Τύφλα να ’χουν οι μεγάλοι!

του Νίκου Στεργίου
Έχει «ξεφύγει» τελείως ο Πανιώνιος, δεν υπάρχει αυτό το deal - Τύφλα να ’χουν οι μεγάλοι!

Άλλα κόλπα στη Ν. Σμύρνη, πώς «σπάνε» τα ταμεία της ομάδας.
 

Ο Πανιώνιος έχει πραγματοποιήσει σπουδαία deals τα τελευταία χρόνια, πουλώντας ακριβά παίκτες που ανέδειξε ο ίδιος και βγάζοντας σημαντικό κέρδος.

Η φετινή σεζόν μάλλον δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, αφού οι Κυανέρυθροι διαθέτουν ορισμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν «θαυμαστές» σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ήδη σας έχουμε ενημερώσει για τη φημολογία που θέλει τον μεσοεπιθετικό, Γιώργο Μασούρα, να ενδιαφέρει την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να «τσεκάρει» τον τερματοφύλακα, Μάτιτς Κότνικ.

Ωστόσο, αυτοί οι δύο δεν είναι οι μοναδικοί, που αναμένεται να γεμίσουν τα ταμεία του συλλόγου το καλοκαίρι, αλλά και ένας ακόμα, ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportdog.gr, ο 21χρονος άσος βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του σε κορυφαία ομάδα της Κροατίας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα, η προσφορά των Κροατών ήταν ανώτερη των 600.000 ευρώ, με το deal όμως να χαλάει τελευταία στιγμή.

Παρ' όλα αυτά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω ομάδα δεν το έχει βάλει κάτω, αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί τον Ντουρμισάι και αναμένεται να επανέλθει με νέα κρούση. Σε κάθε περίπτωση είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Πανιώνιος φαντάζει πολύ πιθανό να αποκομίσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που ανέδειξέ από τα φυτώριά του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags