Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ έχει τρελάνει όλη την Ευρώπη - Άγαλμα του Ίβιτς στην Τούμπα!
| 2018-03-25 18:30:00

Απίστευτο ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ έχει τρελάνει όλη την Ευρώπη - Άγαλμα του Ίβιτς στην Τούμπα!

Sportdog Team
Απίστευτο ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ έχει τρελάνει όλη την Ευρώπη - Άγαλμα του Ίβιτς στην Τούμπα!

Γιατί στη Θεσσαλονίκη πρέπει να... προσκυνάνε τον Σέρβο προπονητή;

 

Αναγνωρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και στον ΠΑΟΚ δικαίως θεωρούν πως έχουν πετύχει... φλέβα χρυσού με την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος έφτασε πέρυσι στην Τούμπα με εισήγηση του Βλάνταν Ίβιτς, βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός λόγω του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς που δεν τον «έβλεπε» και ήθελε να τον δώσουν δανεικό, ωστόσο έμεινε και πήρε τις ευκαιρίες του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής πιστεύει πάρα πολύ στον 19χρονο άσο και μάλιστα δεν έχει διστάσει σε πολλά σημαντικά ματς κατά την διάρκεια της σεζόν να τον ρίξει ακόμα και στην αρχική ενδεκάδα, αφήνοντας εκτός ονόματα και παίκτες με μεγάλα συμβόλαια.

Ο Λημνιός από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζεται βελτιωμένος, αποκτάει αυτοπεποίθηση και βγάζει το ταλέντο του στο χορτάρι και πολλοί θεωρούν πως στα επόμενα χρόνια θα καθιερωθεί τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην Εθνική, όπου ήδη τον κάλεσε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Η άνοδος βέβαια του Λημνιού, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του και το πλούσιο ταλέντο του, έχουν ήδη τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων στο εξωτερικό. Το όνομα του μικρού βρίσκεται από τώρα στο μπλοκάκι αρκετών μεγάλων συλλόγων, οι οποίοι τον τσεκάρουν και τον περιμένουν.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν βιάζονται και δεν θα βιαστούν ούτε εάν έρθει το καλοκαίρι κάποια πρόταση και αυτό έχουν μεταφέρει και στους ατζέντηδές του, οι οποίοι προσφάτως εγκαινίασαν την συνεργασία τους με τον διάσημο μάνατζερ Ραμαντάνι, ο οποίος είναι ειδικός σε τέτοιες πωλήσεις.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου γνωρίζουν καλά πως υπάρχει τρελό ενδιαφέρον για τον Λημνιό από το εξωτερικό, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν καμία διάθεση να τον δώσουν από τώρα, αφού εκτιμούν πως τα επόμενα χρόνια θα βοηθήσει αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα θα εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία. Το transfermarkt στην πρώτη του σεζόν στην Θεσσαλονίκη, τον κοστολογεί ήδη στις 900.000 ευρώ. Γι' αυτό και στην Τούμπα είναι σίγουροι πως το επόμενο καλοκαίρι τα νούμερα του θα έχουν... απογειωθεί! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags