Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σκάει» βόμβα με Γκριεζμάν - Πού θέλει να πάει και η απίστευτη κίνησή του για να το πετύχει!
Ποδόσφαιρο
| 2018-03-25 20:06:00

«Σκάει» βόμβα με Γκριεζμάν - Πού θέλει να πάει και η απίστευτη κίνησή του για να το πετύχει!

Sportdog Team
«Σκάει» βόμβα με Γκριεζμάν - Πού θέλει να πάει και η απίστευτη κίνησή του για να το πετύχει!

Θέλει να φύγει από την Ατλέτικο ο Γάλλος...

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποτελεί ήδη ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, αφού τα σενάρια τον θέλουν να μη συνεχίζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία όμως δεν πρόκειται να τον δώσει με... ψίχουλα.

Είναι γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα πολιορκεί τον Γάλλο και είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 100.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά ακόμα κι έτσι οι Μαδριλένοι δεν θα είναι εύκολοι στα "παζάρια".

Ο ίδιος ο Γκριζμάν, πάντως, φέρεται να επιθυμεί διακαώς την μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα και μάλιστα η καταλανική "Sport" αποκαλύπτει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο πως ο Γάλλος έχει διεμηνύσει ότι σκοπεύει ακόμα και να ρίξει αρκετά τις απολαβές του προκειμένου να διευκολύνει την ομάδα του Βαλβέρδε!

Στους "ροχιμπλάνκος" παίρνει 193.000 λίρες την εβδομάδα και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι διατεθειμένος να υπογράψει με λιγότερα χρήματα γκαραντί και ότι θα προσπαθήσει να τα κερδίσει μέσω μπόνους από εμφανίσεις του αλλά και αριθμό τερμάτων.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags